Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yash

senior tag

válasz HavocS #18 üzenetére

Na látod, tényleg ki kellene próbálnod már a WMP11-et :) Egyetlen másik lejátszó sem tudja azt, hogy fájlra duplaklikk esetén elindul a lejátszás, de WMP11-ben van egy csodálatos funkció: ha pl egy fájlra duplán kattintasz, akkor elkezdi lejátszani, és a szám alatt megjelenik kékkel a "REsume your last playlist"... gondolom kitalálod mire jó, igen, visszatölti az utsó playlisted gombnyomásra.. Na? Tudja ezt a lejátszód? ;)

Egyébként, nem kell aggódni, WMP11 már ismeri a winamp-os playlisteket, importálni is tudja őket meg exportálni is, sőt, ha berántod őket Playlistbe, könyvtárfa-szerkezettel használja a playliste-ket... Winamp persze ezt sem tudja.. meg egy csomó más sem kattintásra, de hagyjuk :) Nyilván aki azt szokta meg, nem képes kiaknázni a WMP11 lehetőségeit... egyébként tényleg mérföldek vannak WMP11 és előző verzióik között, csak úgy megjegyzem (mármint funkcionalitásait tekintve). De nem akarok WMP oldalán kiállni, csak mondom, hogy bizony van benne kráft, ha ismered.

Hangját tekintve meg WMP az isten, próbáld csak ki minőségi fejhallgatóval/zenével! Én azért biztonság kedvéért a beépített (!) SRS WOW helyett inkább az FXSOUND féle DFX-et használom, és ez már a csúcs... equalizer.. ne röhögtess :) Nem használom évek óta...

• yash

senior tag

válasz Viszlát #9 üzenetére

Őőő... nos, az egyik szakmai, a másik nem. Nem tudom, erre is érvényes-e a szabály, ezt eddig nekem nem mondták :F Rábízom a moderátorokra, amúgy a szabályt ismerem, de ha igazad van, úgyis majd mondják :P

mod.: értelmeztem a szöveget újra... neked lesz igazad valószínűleg, de meglátjuk. Ha nem tetszik nekik, majd ezt a WMP-set leszedik, bár szerintem ez hasznos lehet, elég sokan használnak WMP-t...

• yash

senior tag

válasz Harti #7 üzenetére

Nem, nem én írtam a programot, hanem a Microsoft, én csak csináltam hozzá egy kis telepítőt, meg rájöttem, hogy WMP 11-hez is használható. Ha egyszer profi leszek, lehet én is megírom :) De nekem egyelőre ez is tökéletesen megfelel.

Nem igazán lehet megcsinálni olyanra, mint a Winamp-ot, ezért mondtam, hogy megszokás kérdése. Én fél évig nyűglődtem vele, mire rájöttem, hogy a Winamp-ról le kell szoknom :) Egyébként, ha megtanulod használni, sokkal kényelmesebb, mint a Winamp, már csak a keresési, zenekönyvtár (meg képek, videók stb, nem ragozom) monitorozási funkcióit tekintve is (amit a Winamp nem is tud). Meg ha hasonló lenne az interface- akkor nem WMP lenne a neve, hanem Winamp :) Ha rászoksz, sokkal kezelhetőbb, mint a Winamp. Pl számlista összeállitásánál ezerszer használhatóbb, mint a Winamp! Olvasgass róla... ez csak egy példa, hogy miket tud, de érdemes kattintgatni is benne: [link]

• yash

senior tag

válasz Gabás #6 üzenetére

Igen, az a funkció sajnos nekem sem működik, gondolom azért, mert ez a progi lényegében WMP 10-hez készült. A többi nálam működik.

• yash

senior tag

Ja, még annyit: a tolakodó Media Guide már a múltté... minimum másfél éve annak már... mikor megjelent a WMP11... de nem baj :) Látszik, hogy 3rd party-s vagy ;)

• yash

senior tag

válasz HavocS #2 üzenetére

Én csak azóta álltam rá, mióta rátaláltam a K-Lite Codec Pack-ra. Vista telepítés után (amiben egyből benne van a WMP11-es verzió) ráteszem a K-lite-ot és kész, megy a FLAC, FLV, Xvid, DivX, meg minden amit akarsz, utána esetleg rámegy a Quicktime Alternative, és kész, megy a QT is. Kell ennél több? Semmivel sem bonyolultabb,mint Winamp-ot telepiteni, és ráadásul kezd átláthatóbb lenni, mint a Winamp (számomra), azon kivül imádom a trnszparens dolgokat, főleg full-screen-nél, sokkal szebb a WMP, mint akárki más. Hát ezért.Ezenkivül, ingyen enged rippelni is, míg pl a Winamp nem... most azért hozzá hasonlítottam, mert audio formátumokkal jöttél elő. Mindenesetre, videó formátumokat is ugyanígy viszi a K-Lite tuninggal. Azt tudom csak mondani neked, nem tudod mi a jó :) WMP 11 már nagyon sokat finomodott, érdemes próbálkozni vele szerintem, és másrészt a válaszom igen, a kényelem (és a dizájn). Egéybként évekig Winamp-os meg egyéb 3rd party-s voltam, már már nincs ilyen.. K-lite azt csá :) És akkor egy szoftverből vezérlek mindent, nem kell ikonokat vadásznom, és mindig tudom, hogy az adott GUI-n mi hol van, milyen menük/lehetőségekim vannak.. .zon kivül, nem kell ezerféle programot setup-olni meg settingelni... hát ezért. Kényelem, lustaság.

ui: nálam soha nem tölt 20 másodpercig, most lemértem 1,5 second alatt az ikonra kattintás után bejön odáig, hogy nyomhatok a zenére... persze, ahhoz, hogy rájöjj, miért jó a WMP, hozzá kellene szoknod, ez nekem is időmbe került... de utána heaven! ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés