Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
A dekorációs eszközök nélkül futó alkalmazást (tehát ablakkeret, főmenüsor) appletnek hívják linuxban, ha jól értem moonmant, akkor windowsban meg gadgetnek. Viszont nekem olyan rémlik (úgy tűnik, tévesen), hogy valaki azt mondta, ezt a windowson widgetnek hívják, ami teljesen téves elnevezés, mivel a widget kifejezést már használják ezer éve, másra.
-
moonman
titán
-
A BAM-nek semmi koze a FAT-hez, sokkal inkabb hasonlit pl azt ext2 block bitmapjere (mar csak azert is, mert szinten bitmap). A BAM (a FAT-tel ellentetben) nem tartalmaz semmi infot magukrol a file-okrol. Az adott file directory entryjeben ott az elso blokk cime, utana pedig minden blokk elso ket byte-ja a kovetkezo blokkot cimzi (kiveve az utolsot, ott az van, hogy az adott blokk mennyi adatot tartalmaz). Szoval a BAM nem a filerendszer alapja, hanem egy alapvetoen redundans tablazat.
-
moonman
titán
mielőtt hüjeségeket beszélsz, tájékozódj. előszöris már XP-n se lehetett FAT-ot választani bizonyos méret fölött, a Vista pedig már egyáltalán nem ajánlja fel.
a C64 CBMFS fájlrendszert használt.
"számtalan hátránya mellett van néhány hibája is (lassúú, nagyon töredezik, gyakorlatilag nincs hozzáférés-kezelés"
miaf...?

"Az ütemező rettenet gagyi, a mem.mgmt. pazarló és bonyolult"
ezmosthüjevagy?
"Ezek alapján valahogy egy közmondás jut eszembe:"
nekem is. ha csendben maradtál volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest