Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A dekorációs eszközök nélkül futó alkalmazást (tehát ablakkeret, főmenüsor) appletnek hívják linuxban, ha jól értem moonmant, akkor windowsban meg gadgetnek. Viszont nekem olyan rémlik (úgy tűnik, tévesen), hogy valaki azt mondta, ezt a windowson widgetnek hívják, ami teljesen téves elnevezés, mivel a widget kifejezést már használják ezer éve, másra.
-
moonman
titán
-
A BAM-nek semmi koze a FAT-hez, sokkal inkabb hasonlit pl azt ext2 block bitmapjere (mar csak azert is, mert szinten bitmap). A BAM (a FAT-tel ellentetben) nem tartalmaz semmi infot magukrol a file-okrol. Az adott file directory entryjeben ott az elso blokk cime, utana pedig minden blokk elso ket byte-ja a kovetkezo blokkot cimzi (kiveve az utolsot, ott az van, hogy az adott blokk mennyi adatot tartalmaz). Szoval a BAM nem a filerendszer alapja, hanem egy alapvetoen redundans tablazat.
-
moonman
titán
mielőtt hüjeségeket beszélsz, tájékozódj. előszöris már XP-n se lehetett FAT-ot választani bizonyos méret fölött, a Vista pedig már egyáltalán nem ajánlja fel.
a C64 CBMFS fájlrendszert használt.
"számtalan hátránya mellett van néhány hibája is (lassúú, nagyon töredezik, gyakorlatilag nincs hozzáférés-kezelés"
miaf...?

"Az ütemező rettenet gagyi, a mem.mgmt. pazarló és bonyolult"
ezmosthüjevagy?
"Ezek alapján valahogy egy közmondás jut eszembe:"
nekem is. ha csendben maradtál volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest