- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Én nem feltétlen örülök ennek, de erről a véleményemet már máshol ki is fejtettem.
Nagyon sok idő lesz, mire elérik a kellő stabilitási szintet. Ezeket az erőforrásokat lehetne olyan megoldásokra is fordítani, amik tényleg, hosszú távon tudják segíteni a terjedést.
Butaságnak tartom a Microsoft után való loholást. Ennél hosszú távon még az is eredményesebb volna, ha a Szoftver/játékfejlesztőkhöz és a hardver gyártókhoz külön-külön bekopogtatnának és megkérnék őket, hogy vegyék figyelembe a Linux-ot.
Bár nem vagyok Linux guru, de azzal a mondásukkal egyet tudok érteni, hogy aki Windows-os programot akar futtatni, az használjon Windowst.
A szoftverek nagy részére lehet alternatívákat tervezni, egy idő után úgyis beszállnak a játékba a nagyobb, Windows-os fejlesztők (jó példa pl: Nero Linux).
Egyedül a játékfejlesztők meggyőzéséhez kéne komolyabb erőket bevetni és megpróbálni túltenni a Microsoft-on. (Amit, ha az Intel és/vagy Sony nem is mer meglépni, a Canonical megléphetne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest