Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Akárhogy számolom, a világban található számítógépek számának (2008-ban volt 1 milliárd a desktopok száma, most olyan 1,2-1,5 milliárd között lehet) ha az egy százalékát veszem csak, akkor is 12 000 000 emberről van szó. Hát ba+, az tényleg semmi.
És az ilyen felmérésekben általában az elsődleges rendszerre kérdeznek rá, nyugodj bele, hogy úgy mint én (tehát második, harmadik rendszernek) még sokkal többen használnak nem Windows alapú rendszereket.
Tehát óvatos becsléssel is 20 millió emberre tehető, az aki szeretné a nem Windows rendszereket továbbra is használni.
Ja és ne felejtsük el, hogy a rengeteg általad windowsos gépként megjelölt eszköz használójának esélye sincs áttérni linuxra, vagy bármi másra, mert megköti a kezét a munkahely, vagy más licenc.
Tehát ez megint nem mérvadó.És itt nem arról van szó, hogy nincs jóval több win user, hanem arról, hogy ez demagógia, hogy a többi nem számít, és ez így jó ahogy van.
Ettől függetlenül én is elsődlegesen Win user vagyok, de nem örülnék egy ilyen kikapcsolhatatlan funkciónak az alaplapomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest