- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Be.
Le vagy maradva... -
wdtv megírta az okosságot, arra reagáltam, egy tabletes hír topikjában
"a windows egyertelmuen jobb rendszer mint egy telefon os, igy komolyabb szoftvereket is kepes lesz futtatni , pl autocad , photoshop stb"
Gondolat olvasó meg nem vagyok a dokkolókkal meg társaival
Amúgy így valóban van értelme, de továbbra sem látom a célközönséget, akiknek egy butított CAD vagy Photoshop segítség lenne. Persze lesznek egyszerű paint szintű alternatívák, de azok vannak most is
-
Sok egyéb oka van még annak, hogy miért nem portolják a teljes verziót.
Nem tudom, hogy az utóbbi időben változott-e a CAD világa, de amikor én használtam iszonyat mennyiségű precíziós munka, és még ennyi konzolba írogatás - paraméterezés - volt jellemző.
Photoshopot ma is használok fotók utómunkájára... Hát ha nekem ujjal kellene felvinni egy alfa maszkot, be is szarnék.
Jó persze, mindenre ott a toll, de szerintem alkalmatlan erre a feladatra egy tablet.
Arra viszont alkalmasnak látom, hogy akár mint rajzoló tábla használhassuk egy desktop photoshop perifériájaként, de ahhoz meg sokkal pontosabb érintő panelek kellenének. -
wdtv
tag
szerencsere nem te vagy donteshelyzetben a hp-nal , igy nem fog tonkremenni egy rossz dontes miatt, a windows egyertelmuen jobb rendszer mint egy telefon os, igy komolyabb szoftvereket is kepes lesz futtatni , pl autocad , photoshop stb
mig a telefon oseken megmaradnak a fingo appok tomegei , eleve directx 11.1 a minimum a windows8-hoz, mig a telefon os-ek opengles-t hasznalnak , a ketto kozott a kulonbseg olyan mint egy osember kobunkoval , szemben a skywalker a lezerkarddal -
Rover623
félisten
A Touchpad-ot sem tom' hol a fütyibe lehetett 99 dodóért kapni...amióta megjelent, kukkoltam mindenhol, de kétszáz alatt sosem volt...
Ha lehetett is valaha, valahol százé' kapni, tutira megvették egy csomagban az egészet, és azokat árusítják most 200-250 között az ebay-en, meg szerteszét...P.S.:
Pontosítok, mielőtt leugatja vki a hajamat...
Olyan helyen, ahol hazánkba is hajlandóak (voltak) szállítani, nem volt és nincs ennyiért. -
Stimpy001
aktív tag
Szégyen gyalázat amit az (ex)Palm-al művelnek a HP-nál! webOS ment a kukába helyette lesz winfos? Noooooormális?
-
rankesz
veterán
Hiába tesztelik a TouchPad-on, hivatalosan úgy se lesz rá, a port meg sose lesz 100%-os szerintem.
Egy touchpad szintű modell win8-al meg megint lesz vagy 500 dodó...
-
leslieke
Jómunkásember
És ezt már nem 99 dollárért fogják árulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest