- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Nekem ment a WinUpdate-ről leszedett driverrel is 5.1-ben, nem ezzel voltak gondjaim. Az EAX-ról meg leszoktam, mivel nem játszottam Win 7 alatt (ennek oka az nforce2 chipset). CMSS-ről is leszoktam már rég.
daniel_k ezt írja:
Fixes and improvements:
- Unlocks CMSS2 and Stereo Surround on Vista (kipróbáltam, ment)
- Fixes speaker configuration resetting back to 2.1 speakers on Vista
- Includes working Graphic Equalizer
Lehet a második pont volt a ludas sok esetben, de nekem a gyári driver sem resetelte vissza magát.
A csomag tartalma meg ugyanazt a drivert tartalmazza, ami az utolsó driver a Creative oldalán, ezt is megemlíti ebben a blogbejegyzésben.
Mindenesetre a lényeg, hogy működik ezzel rendesen.
Atom_Anti: nézd meg a konfigomat a cuccoknál. Ezen a gépen a Win 7 vígan elszaladgál, XP lehet, hogy gyorsabban bootol, meg ilyesmi, de ez nekem mellékes. Az Aero ebben a 7068-as buildben nekem pl. gyorsult is, minden gyorsabban jelenik meg.
Összességében úgy gondolom, hogy az XP elavult, ezért Win7-re váltás előtt Vista-t nyúztam 3-4 hétig. Nem bírtam tovább XP-n maradni, haladni kell a korral, és ez a Win7 olyan gyors kb, mint az XP, olyan újdonságokkal, feature-ökkel, mint a Vista, persze mégújabbakkal kiegészítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest