- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Nekem nagyon nehezen ment a váltás win7-ről win10-re, de mivel modern hardverem van ami már nem támogatta a win7-et, ezért muszáj volt. Kínlódásomat végül az LTSC tudta enyhíteni. Már egy éve ilyet használok, másodjára is ez lett telepítve. Erről az 1% fps dologról nem is hallottam, engem az fogott meg, hogy nincsenek felesleges alkalmazások benne, nem telik el egy óra míg kigyomlálja őket az ember, később se települnek vissza, Onedrive se makacskodik. A gépházban letiltogatva a dolgokat, WOLF v0.3589 nevű programmal kiiktatva a telemetriás dolgokat már egy egész jó OS-t kapunk vele, ami hasonlít a win7 egyszerű nagyszerűségére. Lehetséges driverprobléma, mint érv elég gyengusz, sehol sincsenek megkülönböztetve a driverek, ami win10 64bit driver, az LTSC-re is mindig jó lesz.
'Universe' nevű release-ben szoktam keresni a legismertebb magyar torrentoldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged