Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felreertettel, vagy en fogalmaztam rosszul.
Vagy mind2!Ismerem már a Linuxos munkásságod, így inkább csak arra reagáltam, amit félreértettem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akiknek én az elmúlt 5 évben Linuxot raktam a gépére, kizárólag annyi elvárása volt, hogy működjön a gépe és tudja használni a napi home user feladataira. Nagyon nem értenek egyik oprendszerhez sem, ez az is mutatja, hogy engem kértek meg, mint szintén hozzá nem értőt.
Annak nem valo, aki ezzel nincs tisztaban, es olyan elvarasokkal indul neki, mintha a linuxos kozossegnek kutya kotelessege lenne tamogatni minden hardvert, es meg az OS is next-next-finish modon mukodjon.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni! Volt már pár ilyen egyén a Kezdő topikokban, sajnos sokan egy ingyenes Windowst akarnak a Linuxtól....na ezeknek qrvára nem való semmilyen Linux, még routerre sem kéne nekik Linux.

Amúgy sem kötelező senkinek kipróbálni sem, nemhogy telepíteni, de olyan irdatlan baromságot mondani, hogy itt csak megvezetik az embereket és 2-3 napig csak szívni fognak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)