Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Én sem értem ezt a termináltól való félelmet. A Chrome-ba is diktálják, mit akarnak keresni? Egyébként pedig a terminálban való munka sokkal gyorsabb mint a GUI-n való egerészés (mire odaviszem az egeret, már begépeltem a parancsot háromszor...)
Somatom: értjük, neked az Android meg a Linux az szent grál. Csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy egy oprendszerbe mi a túrónak legyen beépítve gyárilag minden??? Az oprendszernek az a dolga, hogy környezetet adjon a többi programnak (kissé sarkítva). Ha nekem szükségem van egy programra, feltelepítem. Imádom, amikor Androidon is fönt van egy csomó gyári szoftver, amit nem lehet törölni természetesen, amikor meg teszek rá alternatívát, akkor egy feladatra fent van 2+ alkalmazás. Eszi a helyet, meg a memóriát (az Android csodálatos memóriamenedzsmentje ugye), de semmi értelme. Az os legyen tiszta, minden sallangmentes, én majd eldöntöm, milyen szoftvereket akarok felrakni a különböző feladatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatás
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest