- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"Egy Logout teszt alatt olyan fröcsögés kezdődött a kommentekben, amitől szerintem a cikkíró életkedve is elment."
Aminek azert ugye eleg komoly alapja is volt. Konkretan au, hogy az emlitett konfig minden letezo szempontbol egy hulladek.
"Az emberek gyalázták a low end hardverrel szerelt laptopot, és persze istenítették a használt üzleti gépet."
Ennek annyi az oka, hogy egy fele annyiba kerulo hasznalt uzleti gep mindenben komolyabbat nyujt, mikozben a teny hogy hasznalt elhanyagolhato, mivel egy 100k-s konzumer gep 1 ev utan sokkal rosszabbul fog kinezni neked mint egy 5eves uzelti.
"Bele sem gondoltak, hogy másnak esetleg más az optimális gép, és hogy talán nem hülye az az évi pártízmillió ember, aki megveszi az olcsó laptopokat."
De igen, az. Ezzel nem cafolod meg, hogy ipari hulladekok ezek a gepek. Ezen az elven az se hulye aki az ATV-t hivja 800ft/percert telefonos joslas miatt, mert azt is rengetegen hivjak. Attol, hogy sok hulye van meg nem lesz valami jo. Az is hulye aki a telefonos josdat hivja , meg az is aki azt a konfigot hajlando volt magaeva tenni amirol a hivatkozott cikked szol.
"Az a helyzet ugyanis, hogy sok embernek nem kell erős gép. Sőt, nagyon sokan nem is gondolják, hogy az OS 90-120 másodperces bootideje, meg a Facebook 20-30 másodperces elindulása sok lenne. Ők nem sietnek. Ők nem kódolnak videót, nem futtatnak benchmarkokat sem, és ők nagyon-nagyon-nagyon sokan vannak."
Itt valt vilagossa, hogy nem erted mi a gond. A hw EGY (bar nagyon komoly) problema. Mellette millio masik amit kifejtek ha nem egyertelmu azutan a 260hsz utan amit bar meg nem olvastam el, szinte biztos vagyok benne hogy lesznek akik leirtak mar helyettem, hogy miert tevedsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest