- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Necroman_Mk2 #8 üzenetére
"viszont ha csak egy tablet/konzol lehet, akkor ugrik a split-screen."
Vagy csak szimplán nem lesz mindenkinek km óra a markában?
-
Necroman_Mk2
őstag
Adott esetben még könnyíthet is, pl. nem kell a gamepad-del körülményesen kotorászni a menükben, hanem kényelmesen lehet az ujjal vezérelni pl. egy RPG-ben az invertory-t vagy a térképet.
Az autó játéknál meg valószínű, hogy ez lesz, viszont ha csak egy tablet/konzol lehet, akkor ugrik a split-screen. -
BiP
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
"Szerintem is jó lesz ez, bár hallottam olyan véleményt, miszerint a megfigyelők azt vették észre, hogy a játékosok inkább a HUD-.ot nézték, nem a nagy képernyőt..."
Én is ezt vettem észre magamon a videók nézése közben. Félig-meddig érthető, hiszen ez az újdonság, ill. ez az információs képernyő.
De szerintem játék közben nem szerencsés.
A hagyományos kontrollernél elfelejtheted, hogy van a kezedben valami, kb. a tudatalattid vezérli, nézheted a tévét. Itt meg oda-vissza megoszlik a figyelem. Nem beszélve arról, hogy - ahogy már említették - nehéz.
Mindenképp új stílusú játékok születését hozhatja, tehát akár be is jöhet a dolog, de a hagyományos platformokon (főleg, ahol pörgősebb a játékmenet), rosszul is elsülhet.(bár el tudok képzelni egy autós játékot, ahol a kontroller a kormány, és a kijelzőn ott van a kilométeróra, stb.)
-
Necroman_Mk2
őstag
Olyannyira ők sincsenek lemaradva (nem akarják még egyszer elkövetni azt a hibát, amit a Wii esetében), hiszen a MS-nél ott a Smartglass technológia, míg a Sony-nál állítólag egy frissítéssel megoldható a Vita és a PS3 közötti kapcsolat.
Szerintem is jó lesz ez, bár hallottam olyan véleményt, miszerint a megfigyelők azt vették észre, hogy a játékosok inkább a HUD-.ot nézték, nem a nagy képernyőt...
-
Ps Vita
őstag
DEJÓÓÓ
-
Ocarina
aktív tag
Engem sajnos nem győzött meg az E3-mon, pedig nagyon vártam. Talán majd jövőre.
-
edward2
addikt
Vicces ez az egész. Mire a másik két gyártó áttért a mozgásérzékelős témára a nintendó most vált egy új helyzetbe. Ezeket a játékokat megnézve akár hardcore játékosokat is meg lehet fogni ezzel az új rendszerrel.
Az igazság az, hogy elsőre rendes bemutatás nélkül eléggé ramatynak nézett ki a dolog, de egész jó így élőben.
-
Sirandrish
legenda
Imádom a gépet, imádom a Nintendot de még mindig nem tudom mennyire lesz ez a "controller" alkalmas hosszútávú játékokra.
Bejön maga a cucc, és tényleg ötletes meg minden de hogy egy 4-6 vagy akár 8 órás játékmaratonnál hogy fog kinézni az emberke aki ezt szorongatja..arra még mindig nagyon kíváncsi vagyok -
Angel1981
veterán
A ZombiU igencsak hangulatosnak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged