- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erzsi78
tag
válasz
greeneye166 #16 üzenetére
Az akkuk valahogy nem akarnak fejlődni. Már régóta van polimer akku, de ezen felül eddig még semmi olyan, ami ne robbanna fel egy méteres zuhanás után. Egyesek már nukleáris akkukról írnak, de ez több sebből vérzik és még sorolhatnám...
-
R@m!rez
csendes tag
Hello mindenkinek azt szeretném megkérdezni ki ért a wifihez komolyabban azzal szeretnék du úgy 18:00 után beszélni itt a fórumon ha Valaki ért hozzá megköszönöm !
R@m!rez
-
And
veterán
válasz
asadasad22 #23 üzenetére
Ez inkább technikai jellegű probléma. Itt láthatod egy szintén 60GHz-es, pont-pont kapcsolatot megvalósító kommerciális eszköz adatlapját. Igaz, ez 'csak' legfeljebb 1Gbps valós sebességet biztosít 1-2 km-es távra, de szerintem senki sem mászkálna szívesen 25 cm-es nyílású, extrém erősen irányított antennával a kezében, hogy ilyen távú és sávszélességű kapcsolatot hozzon létre..
-
asadasad22
őstag
egyébként nem akarok rosszmájú lenni, de sztem nem véletlenül nem terjesztik ki a hatótávot, mert az a mobilszolgáltatóknak a forgalom jelentős részétől való elesést is jelenthetné: ha mondjuk 1 km lenne a hatótáv, valószínűleg egy város szinte bármelyik pontjában lehetne találni ingyen hozzáférést, lehet h ez is benne lehet...
-
kisninja
őstag
Na ennek a hírnek örülük de csinálhatnának valamit a hatótávolsággal
A 2w szerintem jó érték, kapna egy nagy antennát akkor 100m is lehetne, bár valahogy ki lehet számolni mekora az ideális anetnna 60ghz re nem lehet akármekkora.
Régen szó volt valami új fejlesztésröl mely hatalmas távolságokat hidalna át azóta semmit sem hallottam róla. -
kalosiszilar
csendes tag
elore is sok sikert kivanok a fejlesztoknek. nem kell oket kritizalni, minden vmikor elkezdodott. hajra!
-
(An)Dante
őstag
válasz
asadasad22 #14 üzenetére
Ha akarna sem lehetne kompatibilis a WiFi-vel, mert a működési frekvenciájuk még csak nem is hasonló.. Itt a nagy hatótávolság nem érdekes, sőt minnél kisebb legyen, hogy ne zavarják egymást a közeli készülékek.. ;-)
-
(An)Dante
őstag
válasz
greeneye166 #16 üzenetére
A fotón a pár milliméteres chipet látod.. ;-)
-
greeneye166
aktív tag
Egy 4,5 Voltos 1000mAh akksi 4,5Watt. Ha azt nézem, hogy a HSDPA milyen gyorsan hazavág egy feltöltést, akkor ez méginkább. Nem rossz, de a mai akkumulátorok nem bírnák. Értem én hogy gyors és ezzel arányos a fogyasztása, de jelenleg nem alkalmazható. Tény viszont, hogy mire szükség lesz rá, addigra lesz más akksimegomodás.
A képen látható fickó is illusztráció vagy igazi? A képen nem látom a készüléknek még csak egy rajtzát sem
-
T-Nagyon
tag
válasz
asadasad22 #14 üzenetére
Én néha találok olyan hálózatot, amelyik tőlem úgy 1km-re lehet, bár az valószínűsíthetően ipari antenna, és nem állja a sugarak útját szinte semmi, mert a hegy tetején van, én pedig a völgyben lakom.
-
asadasad22
őstag
ez a bt-t biztosan nem váltja le, nem az a kategória. a professzionális felhaszálók bt-t már rég nem használnak, csak wifi-t, akinek meg a wifi nem kell, ez sem fog.
btw: a wifi-nek 10 méter lenne a hatótáva? kizártnak tartom. szerintem egy 0 lemaradt a végéből. itthon is legalább 30-50 méterre biztosan viszi a jelet, mégcsak nem is labori körülmények között. az a 10 méter eléggé felejtős dolog... ha meg nem lesz kompatibilis a wifi-vel, duplán nem örülök neki.
-
rekid
addikt
HMM. Lehet ez valtja majd bloototh-t? ebben az esetben siman jo a 10 meter.
-
sztyui2
őstag
Jó dolog ez, de majd fejlődik még ez is. És amikor megjelenik, úgyis csak a csillagászati árral rendelkező laptopokban lesz benne.
Addig is rádolgozhatnának az akksik teljesítményére -
erdoke
titán
Köztes megoldást vagy eltérő üzemmódot nem terveznek? Pl. 1 Gbit 50 méterre nekem sokkal jobban hangzik.
-
Nekem az árral van a bajom. a BT chip 5 dollárba került megjelenekor, ez 10 dollárba. Félek az árától...
-
10 méter? - nem kevés ez?
2W? - nem sok ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest