Új hozzászólás Aktív témák
-
hondasoma75
újonc
Nagyon komoly! Valamiért, pont akkor fáradt el a PCIe slot. Nem a driver rossz.
-
Tomcat
őstag
válasz
hondasoma75 #4 üzenetére
Nálam két FX8350 és RX590 CF konfigra is simán felment és sokkal stabilabbnak tűnik mint az előző optional driver-ek. A Ryzen-es gépeknél viszont nem vettem észere semmi eltérést az eddigi optional driver-ekhez képest.
-
PuMbA
titán
válasz
Hellwhatever #7 üzenetére
Én is mindig 3rd party program hiába gyanakszok ilyenkor. Én sokszor írtam már felül régi drivert vagy az AMD telepítőben bepipálom a teljes törlést néha, de egyszer sem volt problémám, pedig már 5 éve AMD-m van.
-
Hellwhatever
aktív tag
Valószínűleg azért nem tud mert szét van már rúgva a rendszer sorozatos fölösleges DDU-val.
Célszerű ilyenkor teljesen újrahúzni a rendszert és megpróbálni a driver telepítést mindenféle fekete mágia nélkül.
-
Duck663
őstag
De tud!!! Mindjárt a főoldalon ott van, csak le kell nyitni és bepipálni!
#1=WiNTeR=: Efféle anomáliákat 3. féltől származó programok mellett szeret csinálni, pl.: Afterburner mellett, próbáld meg mellőzni a használatát és nézd meg úgy. El se induljon az OS-sel.
#4 hondasoma75: Ha jól emlékszem az SSE2 utasításkészlet megléte az egyedüli minimum követelmény.
-
PuMbA
titán
válasz
hondasoma75 #4 üzenetére
Ez videókártya driver, processzor felé nincs semmilyen követelménye
Érdemes úgy feltenni, hogy bepipálod a teljes törlést a varázslóban.
C64: Nekem jól letörli mindig az AMD saját megoldása. Beállítások is resetelődnek teljesen. RX460-om van.
-
hondasoma75
újonc
A kompatibilis processzorok között nem találtam az a FX sorozatot. ( asztali ) ! Fel telepítettem, mert jelzett, de k.b 5 perc alatt lefagyott. Kuka.
Proc. FX 8320
Ram 8gb 1866 mhz
Vid. K. Rx 570 xt Nitro 4gb
-
=WiNTeR=
senior tag
DDU után tisztán feltettem, lelimitálta max 80W-ra a 6800XT-t mindegy mi volt beállítva. 21.2.1-re visszaállva megoldódott a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest