- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Netfone
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
Lényegében még nincs egy hete, hogy nyüstölöm az új tabimat... és az akkut leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele. A Sygic pontosan navigál, a GPS pedig villámgyorsan talál jelet. Eddig egyetlen androidos eszközöm a telefonom volt (htc desire x). amivel lényegében semmi bajom sem volt eddig. A tabi után olyan lassúnak tűnik a telefon, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy vagy a simet rakom be a tabletba és csokolom, vagy veszek egy hagyományos telefont olcsóért (cserébe ott az egy hetes üzemidő) és minden egyébre ott a tabi.
Aki még vacilálna, hogy ez vagy sem az ne tegye, tényleg jó ár-érték arányt képvisel a WayteQ kütyüje. Tény a kamera ramaty, az akku gyenge de árérzékenyeknek (vagyis nekem) arra, hogy legyen egy mindenesük amin lehet f@szbúkolni, levelezni, netezni, filmet nézni, néha néha Carmageddon-t vagy Dune 2-t nyomni, és nem mellesleg navigálni perfect.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest