- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyta
csendes tag
HiAll!
Én Evolution 3.0 (#18b) firmware-t használok.
Most találtam egy 4.2.2 firmware-t ... nem gyártó függő. Nincsenek a settingsben gyártóra utalok... uni-firm.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2357011Fórum 11.oldalon található ez a link:
U9GT2_4.2.2_v1.0.6_Multiwindows
https://disk.yandex.com/public/?hash=5rJ%2BDKmsHYBGR2Qi2YeJZLlnf3pO1Zbcyv9mKBTKQYU%3D&locale=ruFelraktam, egyelőre tök jó.
Pár szó az upgraderől:
Rockchip batch tool 1.4-gyel raktam fel.
Amikor felmegy a firm, a zöld droid után újra indul.
Újraindulás után megjelenik egy ufófejféle... csíkokkal... néha megmozdul.
kb. 5 percig elszórakozik, nem kell megijedni.
Utána szépen elindul és minden megy rendesen.Saját felelősségre mindenki
-
lyta
csendes tag
Hi all! Én is most vadásztam le a moage 4.4.4-t, jellybean 4.1 van rajta.
Elég "alap" kiszerelés van rajta. Természetesen működik, kivéve a HDMI kimenetet, mert azt nem nagyon van 100is-en
Ami kifejezetten tetszett rajta, hogy van "fejlécben" van a hangerő, user és admin váltó, wifi és settings gomb.
Vagány a könyöklő moage-s ember, a tabletben villogó g-vel
Ja és a Hackers keyboard a default ebben a verzióban... egy googleplayen megtalálható, érdemes kipróbálni.Ami nem tetszik, szerintem lassabban bootol, mint egy Evolution 3.0. Az ikonokat nem lehet olyan sűrűn berakni, mint az evolution3.0#18b-ben.
Itt egy video, ami egykét dolgot bemutat.
http://www.youtube.com/watch?v=hgITG5rYMd4 -
lyta
csendes tag
Nekem Evolution 3.0 custom rom van fent. Gyorsabbnak tűnik és nem fagy. Igaz ezzel buktam a szenzor lekérdezést, de egyáltalán nem zavar. (nem megy a vízszintmérő app + device z nem látja). A Wifi igaz nem megy 30 méterről, de nem a pusztában wifizek vele. MX player-t használok és rezzenéstelenül megy 5-6 órát is videózva. Nem találtam még olyan proggit, ami szaggatott volna. Aki UT3 vagy FR2-t akar nyomni rajta vegyek erőgépet.
-
lyta
csendes tag
Én is felraktam a Evolution 3.0.0-t. Tényleg gyorsabbnak tűnt.
Sajnos mélyebben nem mentem bele, mert az egyik játék telepítésével (felbontás) gondom adódott.Ez az UNO HD játék (free és fizetős is). Sajnos mindkettőnél ugyanazt tapasztalom, hogy a bal alsó sarokba kerül a játék. Tehát nem nyújtja ki, mint a gyári fw.
Erre van valami megoldás ezzel az Evolution fw-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest