- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imy
veterán
Valaki esetleg nem tudja, hogyan lehet szétszedni?
A mikrofonom kontakt hibás, gondolom forrasztási hiba. -
Imy
veterán
100is támogat valamiféle USB-s bluetooth egységet?
Ha igen, akkor kapásból be is kapcsol? Valaki már próbálta? -
Imy
veterán
válasz
Allianz BB #1119 üzenetére
Postán el tudod nekik küldeni (Kecel), majd futárral visszaviszik, ha kész.
-
Imy
veterán
Ma visszajött a tablet a szervizből. ~3 hét volt az egész. A szerviz korrekt.
A visszaküldés utén tesztelték, de nem jött nekik elő a hiba, majd telefonon amikor beszéltem a sráccal, akkor Ő is tapasztalta. Mondtam neki, mit nyomkodjon, és akkor teljesen bebuggyant.
A kijelzőnek a gondja az volt, hogy feszült, és azt javították. (ez volt a szervizlapra írva)
Most kíváncsi leszek rá... -
Imy
veterán
válasz
Carpkiller #1111 üzenetére
Mennie kellene.
Az OTG csatiba dugtad a kábelt? -
Imy
veterán
Én év elején küldöm vissza a szervízbe ezt a szemetet.
Többet wayteqet nem veszek, kínai mocskot csak feliratoz.
Hogy ennyi idő alatt az érintő megadja magát. És pl most jó, de amikor kellene akkor nem. Az egyik fele el van válva az érintőnek. -
Imy
veterán
Tegnap kint volt a kocsiban a tablet, behoztam a melegre, és megint nem jó kijelzője, úgy érzékeli, hogy valahol nyomja valami. Pedig már 10 órája melegen van.
Mi lehet a gondja, az érintőkijelző megadta magát? Valakinek van ötlete, hogy mit csinálhatnék vele?Garanciális javítás hogy megy?
Köszönöm!
-
Imy
veterán
Tegnap megint eljátszotta, pedig egyszer a gyári fólia levételével megoldódott... Tegnap addig nyomkodtam a szélét, amíg jó lett, de mintha a kijelző külseje el lenne válva egy kicsit, és ha azt cseszegetem, akkor egyszer csak jó lesz...
A gariztatás hogy megy? Elviszik futárral, vagy nekem kell elküldenem, az én költségemen? De ha ott meg nem produkálja a hibát? -
Imy
veterán
Nem lesz valamikor egy softvare frissítés? Mert ez a gyári elég érdekesen lassú... Ha gépelek, akkor mindig elkésik több betűvel is...
-
Imy
veterán
A tabletem érdekes dolgokat kezdett el művelni...
Bekapcsoltam, majd maratt készenlétiben, majd össze vissza katogott... A billentyűzárat allíg bírtam kioldani, nem oda ment ahva akartam... A kikapcsológombot ha nyomtam egy pillanatra felugrott, hogy kikapcs, de nem tudtam megnyomni... Nagy nehezen bekapcsoltam... De megint ugyanaz... fél óra altt sikerült a gyári beállításokig bemenni, és nyomtam neki egy restetet... és jó lett.... ez mi volt? Az android megbuggyant? -
Imy
veterán
A wayteq táblamagazin állandóan befagy, a restore sem segített.
Másnál működik?
A frissítés előtt ment. -
Imy
veterán
válasz
petervincze #937 üzenetére
A tapasztalatomat írtam le, de ha nem jó, akkor vidd vissza....
-
Imy
veterán
válasz
petervincze #935 üzenetére
Igen, ha nem nyomod rá az ujjadat.
Tesóm próbálgatta, és görgetéskor állandóan nagyított.De megszokta, nálam ilyen nem is jelentkezett.
-
Imy
veterán
Amióta az új rom van fent a mobilnetem rendszerssen megszkad, sd kártya hibát ír ki, s újraindulgat. Csak a tablet restart oldja meg. (Mf 190)
-
Imy
veterán
Vettem egy TPlink TL-WR842ND routert, és a tableten egyszer volt net, egyszer nem.
Most mióta bepipáltam a "Use These DNS Servers" -t azóta jó. Más eszköz meg ment. Érdekes, de ha valaki hasonlóan jár, akkor tudni fogja.
-
Imy
veterán
A micro USB csatik küzül az egyik(töltő felőli) ismeri fel a 3G modememet, a másik meg sem szólal, de a SD kártya felölivel meg kommunikál a PC.
-
Imy
veterán
Feltettem az új ROm-ot, ami kell nekem, az már van. Majd este folytatom a progik telepítését.
-
Imy
veterán
válasz
kelzsoca #808 üzenetére
Sajnos így meg nem csinál semmit, mi a fenét csináljak? Gyárival akarom feltenni, most nincs micro SD-m.
A frissítés menete:
A készülék legyen kikapcsolt állapotban. A "Hangerő -" gomb nyomvatartása mellett csatlakoztassa a készüléket a PC-hez az USB kábel segítségével.
Ezután a firmware frissítő alkalmazásban a "Connected Devices" résznél az egyik szám zöld színre fog váltani.
Szerk:
Bekapcsol így, de akkor meg teljessen.. -
Imy
veterán
Tegnap csinált érdekeset a tabletem...
Bekapcsolás, fel akartam tenni az opea minit, majd a play áruház telepítés közben befagyot, majd bármi mást el akartam indítani, az is... Egy ki-be kapcs, és helyreállt.
Nem tökéletes a gyári softvare, de szerencsére eddig csak ez volt. -
Imy
veterán
válasz
madarasz92 #712 üzenetére
Ha van rá keret, de azok 2x anyiba kerülnek.
-
Imy
veterán
válasz
madarasz92 #707 üzenetére
Próbáld ki máshol is!
Illetve próbálj meg másik csatornával, hátha...
Gyengébb a wifije mint a 70i-nek, de használható. Ez a fém ház hátránya. -
Imy
veterán
válasz
madarasz92 #698 üzenetére
De mennyire gyenge, és milyen körülmények között?
Lehet a routered gyenge, nekem asus WL520GU van, ennek a jele elég erős. Esetleg próbáld meg ismerősnél más routerrel, és ha az a goind, azt le lehet cserélni...
-
Imy
veterán
válasz
madarasz92 #694 üzenetére
3 munka napon belül köteles kicserélni, vagy visszafizetni az árát, szóval nem fog próbálkozni! (olvasd el a garijegyet, abban is benne van!!!) [link]
-
-
Imy
veterán
válasz
kelzsoca #673 üzenetére
Értem, de akkor a wayteq oldalán miért nincs fent?
-
Imy
veterán
válasz
kelzsoca #664 üzenetére
Egyenlőre még nem akarom, mivel 3 nap cseregarancia van, ha bedöglik akkor a gyári ROM legyen rajta, mert megszívtam.
Az általad hackelt romot pedig csak akkor tolom fel, ha indokolja. Wlan egyenlőre jó, és eddig semmi búg nem jött elő.Külön nem lehet telepíteni a 2 appot?
-
Imy
veterán
Google naptárat, és a google csevegőt hol találom? Mert marketben nem találtam, de jó lenne mindkét app.
-
Imy
veterán
Megvan a 100is, a képernyője a 70i-nél fényévekkel jobb.
Nálam az akksi ami fontos, biztos jó lesz az is.
-
Imy
veterán
Megrendeltem as tabot mobilx-ről.
100s nem jobb?
Mondjuk én nem játszok, s nem kell a HDMI. -
Imy
veterán
100is-hez van custom rom, amiben pl a google naptár ki van javítva?
70i-t lecserélem, kb 10 nap, és itt van az 100is. -
Imy
veterán
Én ezért vettem egy másik töltőt, a gyárit nem vágnám szét, mi van ha gariba vissza kell vinni, mit mondok... És még a végén a toldásra ráfognak valamit.
Amúgy elektromos szempontból lehet hoszabb, nem esne rajt akkora feszültség, hogy a töltést befolyásolja.Ami érdekes, hogy a gyári Nokia töltőm 1.7m.
-
Imy
veterán
A töltővel kapcsolatban. Rendeltem a dealextremeből egy 5V/2A-es töltőt, és teljesen ugyanez külsőre, csak a 230-as csatlakozója nem európai, és ami a tabletbe megy, de mind2-re van átalakító, és megy. (a rövid kábelt meghosszabítom egy adapterrel, és nem 1m-es kábelem lesz.)
-
Imy
veterán
Valaki nem csinált olyan tesztet, hogy mennyit megy a cucc bizonyos terheléssel. Mindegy a terhelés, csak egy screen legyen róla.
70i-hez képest vagyok kíváncsi az üzemidőre, azt lehet eladom, és nekem az üzemidő a fontos, pl nettel minimum 8 óra legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest