Új hozzászólás Aktív témák
-
Songoman
aktív tag
Az, hogy hany hozzaszolasom van, nem relevans. Tobb, mint 8 eve tag vagyok, es rendszeresen olvasom a forumot.
Masreszt megegyszer megkerlek ra, hogy olvass vissza mit irtam eredetileg, es hogy arra hogyan reagaltal. Fel voltam azon haborodva, hogy valaki a WayteQ-en keri szamon, hogy KK-n miert nem megy a Flash, holott azt a Google nem tamogatja hivatalosan. Erre jottel az okoskodasoddal, hogy pedig lehet. Ami igaz is, de nem is ezt irtam.
Egyebkent meg javaslom, hogy velem egyutt te is iratkozz be illemtanra.
Azt hiszem mindnet elmondtam, nem kivanom tovabb folytatni a diszkurzust, te pedig szinten nezz magadba, mert ugyszint tulporogted.
Ajanlom magamat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest