- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kíváncsi vagyok mennyi lesz az SJ4000 plus 2K ára. Kiindulva a többiből megmosolyogtató kis árcédulát kap.
MartOOn! Az Sjcam maga rendben van mint márka. Még ha gopro másolat is. Ez a kis pénztárcájúak márkája, bár ez a dolog is megbukott a cikkel együtt.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MartOOn
addikt
Masoljak a kínaiak a masolat kínait. Hmmmm... Pont beleillik a wayteq portfóliójába. Gondolom jar ehhez is a "premium" wayteq support...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
m0ski
aktív tag
Lehet hogy rosszul látom a dolgot, de az árakat elnézve kb. egy szinten mozog az Electropoint és a GreyVshop áraival.
Mivel tervezem egy SJCAM beszerzését, ezért próbálom követni, hol melyik mennyi. Ha az Electropoint és a Grey éppen futó akcióit nem veszem figyelembe, hanem csak az alapkészülék árát nézem (SJ4000 WIFI) akkor nem látom olyan rossznak az árazást.
Nyilván még így sem tudja tartani a Banggood/Aliexpress árszintet, viszont magyar garancia van rá, és nem a távolkeletiekkel kell küzdeni, ha valami probléma adódik. -
Én soha nem a magyar árakról beszélek. Igen van gar miegymás, de az ára horror. Amikor több mint 10k különbségről van szó akkor tojok a garra. Most adtam el a használt 5000-et magyar áron. Csak ilyenkor jó a magyar ár.
tjb007! Újabban nem olcsóbb tedd hozzá, ha követted. Korábban 1xxx ft-ért volt angol posta. Most 8xxx ft a francia posta. Ergo valóban nem éri meg már onnan rendelni, mert kicsit rádobsz és van garis magyar forrásod.
[ Szerkesztve ]
-
Azt a hozzáértők tudják hamis e vagy sem. Nekem ritka ha nem nyilvánvaló valamiről, hogy hamis vagy sem.
A 4000 wifi-nél volt (már nem követem), hogy az eredeti is hamis volt annyira jól sikerült. Én a ferde G betűs szériának hívtam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm, de a WayteQ-től semmit. Soha többé. Amit ők garanciának hívnak.. 😂
-
-=RelakS=-
veterán
Tegnap jött meg az M10-em.
Hát a kis kinaiakkal tudnék beszélgetni a GUI és egy-két funkció működésének titkairól, de alapvetően jóféle kis kamera.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-=RelakS=-
veterán
Parancsolj, a WayteQ oldala ide vezet, ha vásárolni akarsz
azt amúgy látom, bőszen takargatják, hogy a 60FPS-es felvétel az SJ4000-nél tulajdonképpen 30FPS, csak minden kocka kétszer van tárolva
Jó kis teszt a cucchoz, meg sok link a vásárláshoz, illetve youtube által nem átkódolt felvételekhez
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
válasz -=RelakS=- #11 üzenetére
Sajnos még előrendelésben sem látom a 4000 plus 2K-t.
-
válasz -=RelakS=- #13 üzenetére
Beszéltem a gyártóval. Július. Előrendelni sok helyen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kézilabda topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Villanyszerelés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó 9800x3d új, 3 év garanciával
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest