Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
Tetszetôs a leírás alapján. Bár nem tartom nagy durranásnak.
De várjuk meg a végét. -
Kanczy
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én igazából annak örülnék, ha nem lenne multi. Szerintem a fontos részeket (hackelés, időlassítás, trükkök) úgysem lehet átültetni a multiba, még egy agyatlan lövöldére pedig nincs szükség

-
Wolverine
félisten
válasz
fatallerror
üzenetére
Értjük, mit akarsz, de baromság

-
törölt tag
"a fejlesztők arról még nem beszéltek, hogy hogyan is néz majd ki a játék multiplayere"
Ez a része mehet is a kukába és inkább a single legyen rendben

-
Kanczy
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
Mindenki érti, csak te valamiért komolyan vetted dabadab kérdését

-
Ryder62
őstag
Egyetlen játék amit nagyon várok

-
Bjørgersson
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Majd a Farming Simulator és a többi hasonló játék készítői hátha megcsinálják.

-
fatallerror
addikt
jó nem értitek h kiket hívnak kutyáknak, 673x leírtam h nem az állatra kell gondolni de nyilván ők sem beszélik a saját nyelvüket ha így nevezték el a játékot

meg idejöttök fikázni a játékot ami még meg sem jelent....
-
Bjørgersson
félisten
Figyeljetek kutyák!

-
Wolverine
félisten
válasz
fatallerror
üzenetére
Szerintem dabadabnak van itt igaza, és te túlkombinálod a rossz elképzelésed

-
Kanczy
veterán
Egyedi (infrastruktúra hack) sandbox játék a jelenben? Jöhet

-
UnSkilleD
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
a deus ex hr-t tudtommal az eidos montreal csinálta nem a ubisoft montreal
-
Tankos5672
tag
Szép ígéretek..Vajon be is tartják őket?!
-
fatallerror
addikt
és #9) BomiBoogie : de ez nem watchdog hanem watch dogs, különírva egész mást jelent
tehát teljesen találó és helyes a cím
figyelemfelkeltő szó a watch h figyelj watch girl, watch and learn stb... figyeljetek kutyák (kutyák akiket ellenségnek tart)nem olyan mint a deus ex mert ezek a digitális rendszerek mind működnek. die hard 4ben sem kitalálva volt az h mindent számítógép vezérel már

de amúgy ha nem jön be a világ és koncepció akkor nyilván nem fog tetszeni.ez olyan mint h én nem szeretem a harry potter és lord of the ring világot így a filmeket sem szeretem de attól még hülye lennék nem elismerni h jók
-
válasz
fatallerror
üzenetére
A watchdog (szo szerint orzo-vedo kutya, viszont sokkal gyakrabban hasznaljak atvitt ertelmben olyanokra, akik (vagy amik, pl. watchdog timer) arra vigyaznak, hogy ne tortenjenek nemkivanatos dolgok) letezo szo (es az interju szerint tenyleg erre is gondoltak), viszont egybeirando. Kulonirva tul sok ertelme nincs. Erre probaltam celozni a magam limitalt eszkozeivel.
</grammar nazi> -
fatallerror
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
de úgy írják ők is
tehát Watch_Dogs a helyes utalva a digitális világra
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fatallerror
üzenetére
Watchdog may refer to:
Dog
Guard dog, a dog that barks to alert its owners of an intruder's presenceilletve használják még a felügyelő, ellenőrző szervekre is, pl.: The International Atomic Energy Agency, the U.N.'s nuclear watchdog.
Tehát akkor ez: Sleeping Dogs (modern, városi környezet) + Deus Ex (kiber-hálózati blabla).
-
Chapel
addikt
....sosem hittem volna hogy ezt kőkemény Gta rajongóként leírom valaha....de elnézve a Gta V hányattatott sorsát Pc-n: kezdem ezt jobban várni !!

-
fatallerror
addikt
nem azt jelenti hanem inkább h figyeld a kutyákat, nehéz magyarra a jó szót megtalálni a lényeg h megfigyeled a kutyákat (kutyákat a gengszterekre,bűnözőkre mondják)
de lehet az is h figyeljetek kutyák! itt vagyok aki véget vet a szemét dolgaitoknak. lehet h inkább ez a plot alapján#1) BomiBoogie: ennyi erővel minek van ennyi akciófőhős hasonló eszközökkel nem?

én nagyon várom a játékot, régi álmom volt már 1 mai modern városi környezet nem a futurisztikus jövő és nem a régikor hanem a jelen

jó a plot, jó a játékmenet így adott minden 1 fasza játékra -
ldave
félisten
A játék hivatalos címe Watch_Dogs, csak hogy pontos legyen a hír

-
Mukorka
addikt
Vicces hogy a Ubisoft játékait mindig évek óta fejlesztik a bejelntéshez képest és legalább 5-7 stúdió dolgozik rajta egyszerre....
-
Spancho
senior tag
Én nagyon várom ,egész jó amiket írnak róla.
Nagy lesz ,nyitott ,és szabadon lehet mászkálni... nekem ennyi elég
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ezek egyelőre nagyrészt olyan funkciók, amelyeket már láttunk más játékokban, csak itt most úgy tálalják őket, mintha világújdonság lenne (hírnévrendszer, hekkelés, tetteinknek következményei, városi beszélgetések blabla). Meglátjuk, lesz-e annyira eredeti, hogy érdemes legyen beszerezni.
Ezek alapján az Ubi Montreal nem tudott egészen elszakadni a Deus Ex:HR világától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- PS5 fat konzol
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tehát teljesen találó és helyes a cím