- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MZperX75
addikt
Az első az Pentium2 gépemen volt Voodo2 8M SLI vagy nem tudom minek írták+Riva TNT2-16M utána ,meg jóval késöbb 7600Gt SLI-m volt a második, a cf 3.volt
És te akartál meggyőzni hogy 3.000ft -al olcsobb a cf mint X2
persze sértődés ne legyen belölle,3000ft az 3000ft mindenkinek.
grat hozzá,3hónapja eladtam a cf-et lett belölle egy nagyon olcsó 14.000ft-os 5670,mert nem játszom már+28.000ftos ráfizetéssel egy Brazos HTPC!
Most erről írok,a CS-miatt (Photoshop miatt) marad a 4magas nagygép.....különben az sem kellene... -
MZperX75
addikt
Te figyú,hadjuk ezt !
Többször vettem már kártyát,és rendeltem,mindig más áron kaptam ,mint írták.
Vagy többért,de néha kevesebbért,vagy éppen az aszéria ,márka ,pont nincs,de a drágább van!
Kár lenne már ezzel tovább foglalkozni! 90ezres kártyánál árban 10%-on-se! Annyit egy két nap alatt tud az ár le vagy fel menni!(már forintba)
(de tudom mindig van itt egy okosabb tapasztaltabb,Web shop guru aki megmondja,csak a tapasztalat az mindig más)
Főleg egy olyan szájábol aki mindig megprószálja a drágábbat ,jobbat megvenni....
HADJUK
OFF -
MZperX75
addikt
cikkhez grat
jó kártya!( Mitől zabal ez ilyen sokat?) Azt gondolná az ember ,hogy 1 nyák 2 csipp kevesebbet eszik ,mint 2 ugyanilyen kártya,d legalább is 5-10W minusz .
6850x2várható? Na arra befizetnék
(4850x2)
SLYM:ja persze ,de ne a legolcsobbat nézd légyszives.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest