- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Minden más ami a VR működéséhez kell,az a telóban van,a gyro,a szoftver,minden.
A Gear VR saját gyro szenzort használ és még pár egyéb érzékelő is van pluszban benne.
A komolyabb VR szemüvegek (Vive,PS VR,Oculus Riff) tartalmaznak rendes hardvert,a Samsungé egy faék egyszerűségű kiegészítő cucc.
Nem egészen
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
De. Egy box, semmi több. minden szenzor a telefonban van. A kínai holmikhoz is kapsz BT vezérlőt (a jobbakhoz)
-
válasz
Parallaxis #14 üzenetére
Ki kell hogy javítsalak,mert alig több a Gear VR mint a kínai cuccok.
Össz-vissz egy nyúlfarknyi elektronikát tartalmaz,ami kimerül egy pici nyomtatott áramkörben amire csatlakozik a touchpad a gombokkal,a proximity szenzor,a töltőport és maga a teló.
Minden más ami a VR működéséhez kell,az a telóban van,a gyro,a szoftver,minden.
A komolyabb VR szemüvegek (Vive,PS VR,Oculus Riff) tartalmaznak rendes hardvert,a Samsungé egy faék egyszerűségű kiegészítő cucc. -
Gusztáv
addikt
Nálam is a szekrényben pihen, tartalom nem nagyon van rá. Egy Oculus azért más kategória. Nálunk már 2015-ben volt Oculus az anyacégnél, remélem idén kész lesz a program, amit demóztak, mert akkor tutti veszek egyet "céges" használatra.
Laci
-
Parallaxis
addikt
válasz
#96302336 #11 üzenetére
A kínai noname VR-ból saccperköbö tízszer annyi fogyott, mint a Samsung cuccából, mert töredék áron ugyanazt tudja.
A Gear saját hardverrel (giroszkóp, érzékelők, vezérlés) van szerelve, nem csak egy box, mint a kínai cuccok. Szóval össze sem lehet hasonlítani őket.
---
Gixxer88:
Persze ettől még igaz az is hogy karcsú a VR-hoz a QHD kijelző.
Nem a QHD a kevés, hanem a pentile alpixel elrendezés.
Hiába a QHD, ha a valódi alpixelszintű felbontás alig haladja meg a FHD-t.
Ezért van az, hogy a Playstation FHD-s VR szemüvegének jobbnak tűnik a felbontása.[ Szerkesztve ]
-
Engem nem is igazából a felbontás zavart a legjobban,hanem a lencsék torzítása.Gyakorlatilag középpen egy elég szűk tartományban volt csak aránylag éles a képe,ha kicsit jobbra/balra vagy fel/le néztem,már torzult a kép...
Persze ettől még igaz az is hogy karcsú a VR-hoz a QHD kijelző. -
2ofthem
aktív tag
-
-
Goblin12
őstag
Egy rendezvényen sikerült kipróbálnom, az Oculus Rift-et egy hatalmas csomag raktárat jártam be egy csomagként, nekem baromira tetszett, ha meg lesz a kellő tőke, tuti buy lesz.
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem klassz dolog, én főleg VR-ra "tervezett" tájképek nézegetésére és YouTube-ra használom, bár mostmár messze nem mindennapos ez nálam, van, hogy hetekig hozzá sem nyúlok.
-
ha már összehasonlítás akkor jó tudni, hogy a samsung sokkal több telefont eladott mint az Oculus Rift és sokkal több mosógépet mint a sony arról nem is beszélve, mennyivel több klímát mint a HTC..
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
GeryFlash
veterán
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
+1
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Ez teljesen így van.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Wesder
titán
Suzukiból is több megy el, mint egy Mercedes-ből...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NeBeLa
tag
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
+1
-
CptAdamica
veterán
Értelmetlen az összehasonlítás, távolról sem egy kategória a kettő. Míg a Gear VR egy kis műanyag darab, amibe beleteheted a telódat, addig a Vive és az Oculus egy sokkal komplexebb rendszer.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több Gear VR kelt el tavaly, mint Oculus Rift, HTC Vive és PSVR együttvéve, számolgatta egy elemzőcég.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok