- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én pl. Arto Nummela-ra és Florian Seiche-re gondoltam a Sales&Marketingről. (utóbbival találkoztam is többször).
Ill. elég szoros lesz az együttműködés a Nokiával, nem csak a brandet adják, hanem a Tech fejleszt is majd a HMD-nek, minőségellenőrzés, board member is lesz, ha igaz stb."Pont ugyanazok dolgoznak HMD-nél mint akik az MS-nél, mitől változna bármi is? "
Nem lesz ott az MS, akielb*beleszóljon, és elrontson mindent. Ez bőven elég. Amióta az MS megvette a Devices-t, csak kirúgott, rombolt, és akadályozott. Brute-force módon akarta ráerőltetni a telefonbizniszre a szoftverbizniszben bevált dolgokat. Csak hogy tök más piac, de ez nem esett le nekik. Fel is adták. Na mindegy.
Most ezek az emberek újra azt csinálhatják, amihez értenek, az MS nyomása nélkül. Én pozitívan látom a dolgot. Nagyon nem lesz egyszerű dolguk, de az alapok megvannak hozzá, úgyhogy már csak a vak szerencsén múlik a sikerAkik meg a vietnámi gyár eladásával a FIH-hez kerültek (Foxconn leány) azok is volt Nokiások. Itt nyilván nem a sori dolgozókra gondolok, ott nem hiszem, hogy annyira pörög a Nokia életérzés
-
BiP
nagyúr
Jogos, jogilag nem Nokia, viszont szellemiségben mindenképp, hiszen volt Nokia Device-os emberek adják a magját (és még szerintem mennek át majd oda még MS-től kirúgott volt nokiások). Maga a Foxconn leányvállalat meg a FIH Mobile, ők gyártják le majd, amit a HMD kifejleszt. (én meg szépen összemostam a szoros együttműködést leányvállalattá
, bocs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest