- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
Annyira nem bírja az akksi, hogy még a fotózás alatt is be kellett dugaszolni a kábélt?
-
leslie_smith
aktív tag
Szerintem sok.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
skyblue
csendes tag
Ennek mennyi köze van az Apple-el való szabadalmi háborúhoz?
Nem biztos,hogy a gépeké a jövő inkább a mögöttük ülő embereké. Olvassátok barátom HGer blogjait : http://hger-xperiablog.blogspot.hu/ ; http://skyblue-sonyblog.blogspot.hu/ ; http://mobiltesztekestech.blogspot.hu/
-
lexter00
őstag
Talán ha egyszer használtam azt a micsodát,olyan nagy kuszaság nincs a telefonomban hogy ilyenekhez folyamodjak
De szerintem nem sokan használják.
Szerintem a Samunál van egy láda pezsgő behűtve hogy ha egy teljes napig nem perli az Apple akkor felbontják a nap végén
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Valakinek már a bekapcsoló gombot kéne szabadalmaztatni és beperelni almát hogy olyan készüléket nem forgalmazhat ami rendelkezik olyannal...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Einstvan
aktív tag
válasz FragMaster #9 üzenetére
Akkor a Motorola lepatentolhatta volna magát a mobiltelefont.!
-
haxiboy
veterán
Akkor fogok röhögni ha már a telefongyártókat azért fogja perelni az Alma mert kijelző van bennük xD
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
assemble
addikt
Szerintem már biztos megpróbálták azt is
-
FragMaster
addikt
Áldom az eget, hogy az apple nem patentolta le magát a "kijelzőt". Vagy ne adjak ötleteket?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
bagkri01
őstag
A lényeg az, ha keresel valamit az asztalra kitehető google keresőben be lehet állítani, hogy keressen a weben kívül az alkalmazások, zenék, kontaktok között is. De amúgy ez android ficsőr és továbbra sem értem miért a samut pereli az apple.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
randras
veterán
Valaki felhomályosítana, mi is ez pontosan ?
-
Beri78
őstag
jó lesz naponta tölteni a frissítéseket
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Roxbury
őstag
Rövidesen itt is perelni fog ez a szerencsétlen cég szerintem, úgyhogy lassan megint ki fogják venni.
[ Szerkesztve ]
-
NomarCube
csendes tag
Éljen az Apple és a szabadalmi trollok! Röhejes ez az egész. De legalább most nekünk, az "Öreg kontinens" lakóinak van földrajzi előnyünk az érdekesség kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest