- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz
--Nozbert-- #31 üzenetére
nem erről van szó, de pl egy 80-90 netán 100k-t érő telefonban ne egy "ezerforintos" kijelző legyen már.
-
joey04
titán
nem én azt mondom hogy a megfelelő az egy 2.4es kijelző. azon szépen nem zsúfoltan megjeleníthető elég sok infó azon már képet is lehet nézni de netoldalak nézegetésére is elég ha korlátozottan is.
egyébként meg ne hagyjuk már magunkat lehúzni! egy 2" kijelző QVGA 874Ft.egy felsőkategóriás w902be nehogy ne férjen bele egy 2.4 qvga -
copin
őstag
válasz
--Nozbert-- #27 üzenetére
Meg nem nevezett forrásból tudom, hogy joey20 a 15" WXGA monitorját próbálja rákötni a mobiljára, mert elvárásai a mobilgyártók eddig mutatott produkciói alapján teljesíthetetlenek.
-
joey04
titán
válasz
--Nozbert-- #27 üzenetére
nem élvezhető
-
--Nozbert--
aktív tag
De milyen hülyeség ez,hogy kicsi a kijelző??! Olyan öregek vagytok,hogy nem látjátok??
-
copin
őstag
Ha kiforr jó lesz. A 2.2"-ról a véleményed annak fényében írod, hogy már beszereztél egy W910-et? Különben nem értelek. Nekem speciel nem volt még ilyen nagy kijelzőjű telóm és a sok milliárd embernek nem is lesz. Ennek fényében nem olyan rossz. Amúgy a W910 kijelzője nagyobb, pont annyi, amennyinek egy qvga kijelzőjű telónak lennie kell. A 2.2 a G cuccok mérete (és ára) miatt jó, szóval semmi probléma. Pusztán a cikkből próbáltam kiemelni ezt-azt, a demók soha sem hoztak igazán lázba, ezzel gondolom te is így vagy.
A sensme, otaku szemmel jó játéknak tűnik. Megér egy próbát a kiállított telóknál.
-
törölt tag
de már mióta mondogatják, hogy lesz lesz, aztán mégsem. még a G700-G900 megjelenése előtt is felvetődött, hogy majd a G sorozatban debütál. aztán mégsem. aztán, hogy majd a BeiBei, azt meg törötlték (de amúgy sem volt benne asszem).
az lenne szép, ha már az X1 is úgy jönne ki, de persze az sem -
b_master
tag
Tényleg semmi extra...
-
se4ever2
aktív tag
Még hogy az W302 alsós?Na jó lehet alsós,de nem az ára!
-
Ricardo
titán
válasz
AMD Power #10 üzenetére
Nekem nem kellene a W sorozatnál extra fejlesztés, elég lenne ha mostantól beleraknák az "alap" dolgokat (2,4 es kijelző, AF, VGA video.....). Ha ez megvan jöhetnek a fejlesztések.
Szerk: Az alumínium meg nagyon hasznos, és én örülök hogy leszivárog az alsóbb szegmensbe is. Így talán vége lesz a recsegésnek6ropogásnak ha hozzányúl az ember a telefonhoz.
-
joshua7
veterán
30. hír ugyanarról a három telefonról. De minek is?
-
--Nozbert--
aktív tag
Tényleg tök feleslegesek...
-
AMD Power
titán
Én már ezeket a videókat meg se nézem.
-
orbano
félisten
w880-at idéző? szerintem w890-et idéz...
-
mark75
senior tag
nincs is w302 video.a srác nem tudom mit szedet be,de elég gyorsan rángata a telot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest