- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz RigoJancsi #63 üzenetére
En nem latom a vodafone honlapjan, hogy lenne nekik...
-
-Mosquito-
őstag
válasz RigoJancsi #63 üzenetére
Egyszerű,menj be kérdezd meg!
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
zack
nagyúr
Jó cucc lesz ez. Nekem kifejezetten tetszik. Nem érdekel ki másolt kiről. Az érdekel hogy amit megveszek, kézre álljon, legyen jó az anyagminőség, hardveresen legyen bika, és legyen legalább 2 éves a support.
Ez utóbbira leszek kíváncsi. Hogy pl. az Optimus G meddig fogja kapni a frissítést, így hogy már van G Pro, és rövidesen itt a G2 is. Ha nem szarják le, simán versenyben lesz. Kijelzőben mindig is az élen járt, jóval kevesebb a gond az IPS panelokkal, mint a Samsung sAMOLED kijelzőivel. Jeleneleg a Samsung egyetlen előnye a support, de erre is kíváncsi leszek, így hogy van vagy 4 féle Galaxy S4 különböző hardverrel.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Morph33
tag
Kifejezetten tetszik, egy dolog kivételével, mégpedig a hangszórórács a kijelző felett, ami teljesen Samsungos lett. Én nekem a G-n és a Nexus 4-n a teljesen a keret szélére kitolt, trapéz alakú, süllyeztett megoldás nagyon bejött.
-
n0_gAboR
őstag
Fejlodott az LG is szoftveresen rendesen. A Optimus 2x meg Optimus 3D-vel talalkoztam utoljara, azok katasztrofak voltak.
-
zz top
tag
"De szép ez a telefon.."
Szerintem mindegyik tepsifon tök ugyanúgy néz ki, egy nagy kijelző vékony fekete kerettel. Nem tudom emberek mi alapján látják szépnek az egyiket, csúnyának a másikat, elég vicces. -
Cyberpunk
félisten
Kicsit olyan túl Samsung ez nem tetszik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Johnny194
aktív tag
na, még nem nagyon volt panaszkodás a nagy kijelző miatt
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Ádám16
addikt
Tökéletesen néz ki, az UI is tetszik, csak kár, hogy nincsenek kapacitív vezérlőgombok, mint az elődön, de nagyon bejön így is...
-
zsarkov
tag
válasz -Mosquito- #48 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm. Összegyűjtöttem néhány tesztet, ahol külön ki is térnek rá, hogy nem működik, ők mindannyian hülyeségeket beszélnek.
http://www.digitaltrends.com/cell-phone-reviews/lg-optimus-4x-hd-review/
http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-4X-HD-Review_id3059
http://www.neowin.net/news/review-lg-optimus-4x-hd
És ezzel be is fejezném az offolást.
[ Szerkesztve ]
-
zsarkov
tag
Azért, mert nálad működik, az nem azt jelenti, hogy ez hülyeség. Mások is panaszkodtak már erre a hibára. A lényeg, hogy nálam se 4.0 alatt nem ment, se 4.1 alatt. Ennyi a történet.
-
Blyan
félisten
Mert rosszul fogod.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Szakiii
addikt
Mondjuk az érdekel hogy szemből kb ugyan az a formája mint az s4nek erre a telóra mindenki írja hogy gyönyörű arra meg hogy szappan fos nehéz kiigazodni az embereken...
-
debrejo
senior tag
Az optimus G dizájnja lehet hogy tetszetősebb de már 4,7"-ban is iszonyat kényelmetlen a téglalap kialakítás, tapasztalatból mondom. Sem a zsebben, sem a kézben nem kényelmes tartani huzamosabb ideig. Én örülök hogy lekerekítették, a dizájn meg szebb mint az sgs4-nek szvsz.
-
jacis
nagyúr
Hátlap azért nem a legszebb
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Állati jól néz ki.
Ez sztem az S4-et meggyalázza majd design-baniPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
zsarkov
tag
És ezen sem fog működni az automata fényerő? Úgy, mint az Optimus 4X-emen, se 4.0, se 4.1 alatt... Szokásos semmitmondó LG dizájn egyébként.
-
Magga
aktív tag
Odab@sz!
-
Eli577
senior tag
Nem tudom hogy miért hiszik azt sokan, hogy a Samsung szarta a spanyolviaszt. Ha hasonlít egymásra két készülék, akkor rögtön a Samsungról másolták??? A nagytudásúaknak javaslom, hogy nézzék meg, milyen úton fejlődött a két cég UI-ja, a Touchwiz és az Optimus, meg annak elődei.
Olvastam már olyat is külföldi fórumokon, hogy a kiszivárgott képek alapján a külseje Iphone5 koppintás....WTF??? Még csak nem is hasonlít rá.
-
törölt tag
Csak szerintem s4 copy, kinézetre + a szoftverben több helyen is?
-
-Mosquito-
őstag
Dugnám.. zsebre..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
diodd
tag
Nekem tetszik, de a g és a nexus 4 szebbek voltak. Lehet hogy élőben ha megfogja az ember jobban előjön a prémium érzés
Mate 7
-
NielsX
tag
Nagyon tetszik jól sikerült darab lett, és végre eltűnt az a ronda fekete csík.. Azt nem értem miért nem így csinálta a Google is már az elejétől fogva, erőltetik ezt a fekete notification/menu hátteret ami szimplán gagyi design szempontból szerintem.
Az Lg ezt most nagyon eltalálta.
-
-
falijja
őstag
Az lg -nek egyetlen egy előnye volt a samuval szemben hogy néha jobban nézett ki a telójuk.....de most már nem csak a UI-t utánozzák le de még a formát is gratula lg.....
-
kengyel
nagyúr
Nagyon hibátlan lett ,minden tekintetben
kengyel
-
mrlujoak
veterán
Sajnos (logót mindent félretéve) eléggé jellegtelenre sikerült.
Ilyen formát már láttunk. Nem is egyet.Ha belegondolunk, logikus, hogy ezzel a formával a nagyobbik koreai tesó hátszelét kívánja meglovagolni a gyártó, de biztos jó ez?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
roli543
őstag
Az Lg G2 valószínűleg inkább a G utódja, mint sem a G Pro-é, nem ? Akárki akármit mond, szerintem a hátsó gonbük menők végre valami újítás a tepsik között
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
culas25
tag
Mocskosul jól néz ki. Ha lenne egy 4,3"-as verziója, pontosan ugyan ilyen arányokkal (nem úgy mint a samsung mini és HTC mini esetében :S ) akkor már ma elkezdenék gyűjteni rá
-
Eli577
senior tag
Nagyon szép a telefon, nekem kifejezetten tetszik, hogy valaki végre megcsinálta azt, hogy a szoftgombok ne vegyenek el a tényleges kijelzőképből (legalábbis a home screen-en és az app drawer-ben, alkalmazásoknál nyilván más a helyzet). Azon se lennék meglepve, ha lehetne állítani azt, hogy a szoftgombok kerete transzparens legyen, vagy mondjuk az eddig megszokott fekete, esetleg más szín, ami nem mellesleg elég jó kis újítás lenne e tekintetben, hogy végre a felhasználóra bíznák ezt is.
-
Wajk
addikt
szép de az Új Motorola-ról is és erről is a Nexus S ugrik be. Ami éppen pont tetszik, de...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
gery2123
őstag
A sima G jobban bejon külsőleg, de nagyon örülök annak hogy szoft gombok vannak a fizikai helyett, lehet hogy élőben jobban fog tetszeni.
-- PSN_ID: GerY2123
-
tamcsu10
tag
Teljesen elment az LG is a szappantartó irányába :S A G sokkal szebb telefon lett tőlük bár ez szubjektív.
iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13
-
vicze
félisten
Nem fehér!
Nézd meg a videót meg a többi képet, áttetszőek a gombok.Ez pont nagyon tetszik benne.
-
BetaBye
tag
Itt van egy igazán vékony kávás teló, de valahogy valami hiányzik belőle, de fehér nav gombok jók !
i6+ & iPad Air
-
Robertoq
őstag
Tetszik, főleg a vékony keret. (Ha valamire akkor meg az S4-re hajaz, bár az LG azért szépen leköveti a Samsungot.)
Viszont az a hír, hogy azért kerültek a hátlpara a gombok, mert olyan vékony nem igaz. A hátlapi képen látszik, hogy totál le van kerekítve! Alul hangszóró király! -
stilo18
addikt
Frankó nagyon, tetszik.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
BenHans
addikt
De széép! Csak azért vennék inkább Samsungot, mert ott van homegomb. Egy kicsit jobb anyaghasználat és jöhet.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Szakiii
addikt
Nagyon jók az lg új szériás telói csak az xda-s támogatottság egyenlő a 0-val.. sajnos.
-
blade zte
őstag
Öö talán be kéne fejezni ezt a samsung utánzást. Még abban is utánozzák, hogy müanyag. Nomeg a koreai müanyaggyár is túltermel manapság, mégha kínában is készül. Azért nézzenek meg már elötte egy náluk is olcsóbb oppo find 5-öt, meg lenovo k900-at, vagy akár vivo xplay-t, de akár jiayu g3-at. Vonatkozik ez a bátyjára samura is.
Oppo find 7 astro black
-
batai15
félisten
hogy néz ez ki ?
fehér nav gombok ? -
veterán
Tényleg jól eltalált design, tetszik... mondjuk én 5' felett, már nem vennék telót.
3njoy the Lif3
-
sarkanyolo2
őstag
Szép, de az LG logót fent szoktuk meg!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Matada2.3
veterán
válasz bulikavagyok #2 üzenetére
Pont ez jutott nekem is az eszembe, így első blikkre még a widgetek is a samsungtól vannak. Minden esetre nagyon ötletesek a hátlapi gombok főleg ilyen nagy képátlónál. Ígéretes lesz.
Finn the human
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #8 üzenetére
Lehet azért megszoknám...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
h4h01
senior tag
Ez szép! Az előlap nagyon tetszik, és a káva is kellően vékony, talán még a négyes syxalag-nál is vékonyabb...A hátlapból nem sokat látunk, de az pozitív h nem ilyen fingerprint magnet anyagból van, hanem ilyen gumiszerű plasztiknak tűnik így elsőre..Továbbá tetszik az is h a szoftveres gombokat nem vágták le a kijelzőről egy gusztustalan fekete sávval, hanem az 5,2 inch, az valóban annyi..Egyedül a UI nem tetszik, de egy jó kis telefonnak ígérkezik az biztos...
-
Blyan
félisten
Pofás cucc. Lehetne pure droid is rajta..
-
addikt
Gyönyörű telefon! Gondolom nem lesz 2 fillér...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Kasya
nagyúr
Szep lett, tetszik. Ferfiasabb formaja van, mint az sgs 4-nek, pedig csak par mm a kulonbseg a sarkoknal
-
Bambalazs
senior tag
Mr. Blurrycam nyugdíjba vonult?
-
nagyúr
Szemből kicsit S4-es lett
Élni és élni hagyni
-
no1r
őstag
szép ez a telefon
de lehetne iOS
és még mindig nem vagyok se b.zi se metro se csaj, hogy retiküllel mászkáljak ha magammal akarom vinni
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest