- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RigoJancsi #63 üzenetére
En nem latom a vodafone honlapjan, hogy lenne nekik...
-
válasz
RigoJancsi #63 üzenetére
Egyszerű,menj be kérdezd meg!
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Jó cucc lesz ez. Nekem kifejezetten tetszik. Nem érdekel ki másolt kiről. Az érdekel hogy amit megveszek, kézre álljon, legyen jó az anyagminőség, hardveresen legyen bika, és legyen legalább 2 éves a support.
Ez utóbbira leszek kíváncsi. Hogy pl. az Optimus G meddig fogja kapni a frissítést, így hogy már van G Pro, és rövidesen itt a G2 is. Ha nem szarják le, simán versenyben lesz. Kijelzőben mindig is az élen járt, jóval kevesebb a gond az IPS panelokkal, mint a Samsung sAMOLED kijelzőivel. Jeleneleg a Samsung egyetlen előnye a support, de erre is kíváncsi leszek, így hogy van vagy 4 féle Galaxy S4 különböző hardverrel.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Kifejezetten tetszik, egy dolog kivételével, mégpedig a hangszórórács a kijelző felett, ami teljesen Samsungos lett. Én nekem a G-n és a Nexus 4-n a teljesen a keret szélére kitolt, trapéz alakú, süllyeztett megoldás nagyon bejött.
-
Fejlodott az LG is szoftveresen rendesen. A Optimus 2x meg Optimus 3D-vel talalkoztam utoljara, azok katasztrofak voltak.
-
"De szép ez a telefon.."
Szerintem mindegyik tepsifon tök ugyanúgy néz ki, egy nagy kijelző vékony fekete kerettel. Nem tudom emberek mi alapján látják szépnek az egyiket, csúnyának a másikat, elég vicces. -
Kicsit olyan túl Samsung ez nem tetszik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
na, még nem nagyon volt panaszkodás a nagy kijelző miatt
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Tökéletesen néz ki, az UI is tetszik, csak kár, hogy nincsenek kapacitív vezérlőgombok, mint az elődön, de nagyon bejön így is...
-
válasz
-Mosquito- #48 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm. Összegyűjtöttem néhány tesztet, ahol külön ki is térnek rá, hogy nem működik, ők mindannyian hülyeségeket beszélnek.
http://www.digitaltrends.com/cell-phone-reviews/lg-optimus-4x-hd-review/
http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-4X-HD-Review_id3059
http://www.neowin.net/news/review-lg-optimus-4x-hd
És ezzel be is fejezném az offolást.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
-Mosquito- #48 üzenetére
Azért, mert nálad működik, az nem azt jelenti, hogy ez hülyeség. Mások is panaszkodtak már erre a hibára. A lényeg, hogy nálam se 4.0 alatt nem ment, se 4.1 alatt. Ennyi a történet.
-
-
válasz
-Mosquito- #48 üzenetére
Mert rosszul fogod.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Mondjuk az érdekel hogy szemből kb ugyan az a formája mint az s4nek erre a telóra mindenki írja hogy gyönyörű arra meg hogy szappan fos
nehéz kiigazodni az embereken...
-
Az optimus G dizájnja lehet hogy tetszetősebb de már 4,7"-ban is iszonyat kényelmetlen a téglalap kialakítás, tapasztalatból mondom. Sem a zsebben, sem a kézben nem kényelmes tartani huzamosabb ideig. Én örülök hogy lekerekítették, a dizájn meg szebb mint az sgs4-nek szvsz.
-
Hátlap azért nem a legszebb
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Állati jól néz ki.
Ez sztem az S4-et meggyalázza majd design-baniPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
És ezen sem fog működni az automata fényerő? Úgy, mint az Optimus 4X-emen, se 4.0, se 4.1 alatt... Szokásos semmitmondó LG dizájn egyébként.
-
Odab@sz!
-
Nem tudom hogy miért hiszik azt sokan, hogy a Samsung szarta a spanyolviaszt. Ha hasonlít egymásra két készülék, akkor rögtön a Samsungról másolták??? A nagytudásúaknak javaslom, hogy nézzék meg, milyen úton fejlődött a két cég UI-ja, a Touchwiz és az Optimus, meg annak elődei.
Olvastam már olyat is külföldi fórumokon, hogy a kiszivárgott képek alapján a külseje Iphone5 koppintás....WTF??? Még csak nem is hasonlít rá.
-
Csak szerintem s4 copy, kinézetre + a szoftverben több helyen is?
-
Dugnám.. zsebre..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Nekem tetszik, de a g és a nexus 4 szebbek voltak. Lehet hogy élőben ha megfogja az ember jobban előjön a prémium érzés
Mate 7
-
Nagyon tetszik jól sikerült darab lett, és végre eltűnt az a ronda fekete csík.. Azt nem értem miért nem így csinálta a Google is már az elejétől fogva, erőltetik ezt a fekete notification/menu hátteret ami szimplán gagyi design szempontból szerintem.
Az Lg ezt most nagyon eltalálta.
-
-
Az lg -nek egyetlen egy előnye volt a samuval szemben hogy néha jobban nézett ki a telójuk.....de most már nem csak a UI-t utánozzák le de még a formát is gratula lg.....
-
Nagyon hibátlan lett ,minden tekintetben
kengyel
-
Sajnos (logót mindent félretéve) eléggé jellegtelenre sikerült.
Ilyen formát már láttunk. Nem is egyet.Ha belegondolunk, logikus, hogy ezzel a formával a nagyobbik koreai tesó hátszelét kívánja meglovagolni a gyártó, de biztos jó ez?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Az Lg G2 valószínűleg inkább a G utódja, mint sem a G Pro-é, nem ?
Akárki akármit mond, szerintem a hátsó gonbük menők
végre valami újítás a tepsik között
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Mocskosul jól néz ki. Ha lenne egy 4,3"-as verziója, pontosan ugyan ilyen arányokkal (nem úgy mint a samsung mini és HTC mini esetében :S ) akkor már ma elkezdenék gyűjteni rá
-
Nagyon szép a telefon, nekem kifejezetten tetszik, hogy valaki végre megcsinálta azt, hogy a szoftgombok ne vegyenek el a tényleges kijelzőképből (legalábbis a home screen-en és az app drawer-ben, alkalmazásoknál nyilván más a helyzet). Azon se lennék meglepve, ha lehetne állítani azt, hogy a szoftgombok kerete transzparens legyen, vagy mondjuk az eddig megszokott fekete, esetleg más szín, ami nem mellesleg elég jó kis újítás lenne e tekintetben, hogy végre a felhasználóra bíznák ezt is.
-
szép de az Új Motorola-ról is és erről is a Nexus S ugrik be. Ami éppen pont tetszik, de...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
A sima G jobban bejon külsőleg, de nagyon örülök annak hogy szoft gombok vannak a fizikai helyett, lehet hogy élőben jobban fog tetszeni.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Teljesen elment az LG is a szappantartó irányába :S A G sokkal szebb telefon lett tőlük bár ez szubjektív.
iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13
-
vicze
félisten
Nem fehér!
Nézd meg a videót meg a többi képet, áttetszőek a gombok.Ez pont nagyon tetszik benne.
-
Itt van egy igazán vékony kávás teló, de valahogy valami hiányzik belőle, de fehér nav gombok jók !
i6+ & iPad Air
-
Tetszik, főleg a vékony keret. (Ha valamire akkor meg az S4-re hajaz, bár az LG azért szépen leköveti a Samsungot.)
Viszont az a hír, hogy azért kerültek a hátlpara a gombok, mert olyan vékony nem igaz. A hátlapi képen látszik, hogy totál le van kerekítve! Alul hangszóró király! -
Frankó nagyon, tetszik.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
De széép! Csak azért vennék inkább Samsungot, mert ott van homegomb.
Egy kicsit jobb anyaghasználat és jöhet.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Nagyon jók az lg új szériás telói csak az xda-s támogatottság egyenlő a 0-val.. sajnos.
-
Öö talán be kéne fejezni ezt a samsung utánzást. Még abban is utánozzák, hogy müanyag. Nomeg a koreai müanyaggyár is túltermel manapság, mégha kínában is készül.
Azért nézzenek meg már elötte egy náluk is olcsóbb oppo find 5-öt, meg lenovo k900-at, vagy akár vivo xplay-t, de akár jiayu g3-at.
Vonatkozik ez a bátyjára samura is.
Oppo find 7 astro black
-
hogy néz ez ki ?
fehér nav gombok ? -
Tényleg jól eltalált design, tetszik... mondjuk én 5' felett, már nem vennék telót.
3njoy the Lif3
-
Szép, de az LG logót fent szoktuk meg!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
válasz
bulikavagyok #2 üzenetére
Pont ez jutott nekem is az eszembe, így első blikkre még a widgetek is a samsungtól vannak. Minden esetre nagyon ötletesek a hátlapi gombok főleg ilyen nagy képátlónál. Ígéretes lesz.
Finn the human
-
válasz
Oppenheimer #8 üzenetére
Lehet azért megszoknám...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Ez szép! Az előlap nagyon tetszik, és a káva is kellően vékony, talán még a négyes syxalag-nál is vékonyabb...A hátlapból nem sokat látunk, de az pozitív h nem ilyen fingerprint magnet anyagból van, hanem ilyen gumiszerű plasztiknak tűnik így elsőre..Továbbá tetszik az is h a szoftveres gombokat nem vágták le a kijelzőről egy gusztustalan fekete sávval, hanem az 5,2 inch, az valóban annyi..Egyedül a UI nem tetszik, de egy jó kis telefonnak ígérkezik az biztos...
-
Pofás cucc. Lehetne pure droid is rajta..
-
Gyönyörű telefon! Gondolom nem lesz 2 fillér...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Szep lett, tetszik. Ferfiasabb formaja van, mint az sgs 4-nek, pedig csak par mm a kulonbseg a sarkoknal
-
Mr. Blurrycam nyugdíjba vonult?
-
Szemből kicsit S4-es lett
Élni és élni hagyni
-
szép ez a telefon
de lehetne iOS
és még mindig nem vagyok se b.zi se metro se csaj, hogy retiküllel mászkáljak ha magammal akarom vinni
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos jó minőségű fotón és egy videón is látható az LG következő csúcsmobilja.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest