- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AS
félisten
Lesz, itt még sok meglepetés:
Nagyon szimpi a nagy X, meg a menü is. -
AS
félisten
Itt már jobbnak tűnik.
link -
Lasi
tag
Minden esetre megnézem magamnak ezt a verziót. Nem lehet tudni. Ha jobb, hát hadd jöjjön.
-
runner 125
nagyúr
Hmm,nagy változás nekem sem tűnt fel..
Egyébként én a legördülő start mezőt variálnám át..-nyilván ettől WM a WM,noh de akkor is. -
Dé
aktív tag
ez az ujjal való böködés az egyik legfontosabb számomra.
-
sippet
senior tag
nem egészen, legalábbis a második videón jól látszik, hogy a program, settings menükben, meg a file explorerben (már ha az volt az) milyen jól működik az ujjal scrollozás. ezt a 6.1-ről nem mondanám el.
amúgy strukturájában tényleg egy az egyben ugyanaz. az meg tuti, hogy itt sem árt majd néha a stylus, pl. amikor a today képernyő elemeit állítja be, látszik, hogy a belső menürendszeren nem sokat csiszoltak, a jól megszokott checkboxokat kell böködni.
-
Enjoy
addikt
Mi újat hoz a 6.5 a jelenlegi 6.1-hez képest? mert a today nézeten kívül nem tapasztaltam semmi más újdonságot...
6.1 gondolom frissíthető lesz 6.5-re, mert szinte ugyanaz a kettő, nem hiszem, h kiadnak ppc-ket csak a 6.5 miatt...
-
szerintem ujj-jal vezérelhetőség szempontjából teljesen megegyezik a windows mobile 6.1-el (ie-t kivéve)
-
Morden24
nagyúr
Miért van az, hogy az ilyen videók (az ufókkal együtt) mindig homályosak?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez nézőpont kérdése, én néha a PDA-t is újjal használtam, nem ceruzával. Főként ha nincs hangulata az embernek elővenni a ceruzát. PDA-s telóknál ez főként igaz, hogy néha inkább rábök az ember a felvétel gombra a kijelzőn, meg pl csak meg akar lesni vmit az ember a menüben akkor nem cekával bökdös, hanem újjal. Vagyis rám ez volt igaz
-
Jimmy66
senior tag
Én kértem volna kölcsön egy normális kamerát...
-
X@b3e
addikt
Én úgy különösebben semmi extrát nem látok benne a 6.1-hez képest. Speciel nekem ez az iphone után kialakult stylus-nélküli mizéria nem jön be, nem szeretem összetapicskolni a kijelzőt. Kétségtelen tény, hogy egy hívás kezdeményezésekor kényelmesebb és gyorsabb megoldás, de más esetekben én maradok a hagyományos módszernél. A kiforrott, finomhangolt cooked 6.1 romomat nem biztos, hogy leváltom erre.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem már tetszett a 6-os is. Ha ez még annál is jobb lesz, akkor jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest