- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Az eldugott hivatalos oldal a Justump ajánlásával.
-
Athos07
senior tag
Idézném az E51-es teszt összegzését:
Az E51 jó telefon. Amire szánták, arra csaknem tökéletes. A leendő vásárlókat csupán két dolog riaszthatja el: az apró kijelző (és legyünk őszinték: fért volna ide nagyobb is), illetve a kissé zsúfolt navigációs billentyűk.
Tehát a 2 hibából egyet már mindenképpen orvosoltak (plusz a kamera, gps, FP2-állítólag)... Kiváncsi vagyok erre a tesztre.. csak jönne már.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
rumos14
nagyúr
gondolkodom, hogy a samsung i600-amhoz képest ez miben lenne jobb. a symbian számomra nem feltétlenül előny, a fényképező sem esszenciális.
-
ThorsHUN
őstag
Ez borzasztoan nez ki...
-
spedyboy
senior tag
nagyon szép és nagyon okos teló lessz!!!
nem istudtam hogy yt-is támogatni fog de igen!!
ezmár nem is üzleti mobil csak annak csúfolják...-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
greeneye166
aktív tag
Vagy 1,5 éve ez a második Nokia, amire azt mondom, hogy kifejezetten szép, arányos és ízléses!
> kiregisztrálva, ne küldj privátot <
-
dragontiger
tag
sok a duma meg a hír
inkább jöjjön már
-
törölt tag
igen, a kamera nekem sem annyira érdekes, csak a videórögzités lenne az, ha jó lenne, mert azt még ekkora optikával és érzékelővel is lehet hozni talán. amúgy a beépitett kamerát jelenleg is alig hazsnálom, és többnyire mms-re (mióta rájöttem, hogy itt nem olyan vészes az mms ára)
az árában reménykedek, hogy ez egy felülbecsült ár, emlékszem, hogy az E61 nagyon nagyon jó áron jött már kezdőként is, és hamar leesett még jobban. a BB-nél én is furcsálom, hogy magsabb lenne a rendes ár, mint a bétásé, dehát egyelőre csak találgatás van róla.
az lenne jó, ha bejelentenék őket végre hivatalosan, rendes adatlappal, meg minden (nem, igazából az lenne jó, ha kapni lehetne őket, akkor lehetne összehasonlitani).BB-t nem használtam még, de elég jókat mondanak róla, és áltlaában vevő vagyok az újdonságokra. az biztos, hogy WMes gépet nem fogok a közeljövőben venni, meg "butatelefont" sem. Linux alatt sajna nem jelennek meg olyan ütős gépek, és főleg nem qwerty-vel, más meg csak BB vagy a symbian van.
a nehezen beszerezhetőség nem olyan probléma, a mostani telómat is Kinában vettem, a következőt is asszem itt fogom, itt meg minden van lényegében, ami bárhol a Földön kapható...
-
rekid
addikt
zseniaaalis
) gyonyoru lett bar nekem a kijelzo picit laposnak tunik de jopont hogy nem bataarnagy a keszulek. hmmmm
jonekem az e51
Gyáva népnek nincs hazája!
-
sztara
aktív tag
kicsi a kijelző
nem tetszik....
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
válasz
#16820480 #10 üzenetére
Nekem mondjuk a kamera nem számít sokat, szóval erre nem tudok mit mondani. Ár szempontjából viszont nem hiszem, hogy nagy lesz az eltérés. Nem hiszem el, hogy a béta készülék után az eredeti ára magasabb lesz, sokkal inkább alacsonyabb. (Ahogy ez lenni szokott) Ezt a készüléket pedig 600-700 körülire mondják, tehát nagyjából egy ár.
A BB kezelhetősége viszont elsőrangú. (Ha próbáltál már ilyet, tudod miről beszélek.)
Persze nem akarlak rábeszélni, nem is célom. De azért nézd meg mindkettőt.
A gond csak az, hogy BB-t nehezebb venni, kisebb az árverseny is.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kornél1
aktív tag
válasz
Szabi1987 #14 üzenetére
ááá sose jön már... bár az ára kezd aggasztai, hogy mennyi lesz.... szal nem illene átlépnie a 100k-s lélekteni határt... akkora mint az iphone, csak fele akkora kijelzö, de qwerty....
amugy apámnak pont ma mutattam hogy ez dejo lenne. erre megkérdezte aham, és mi LESZ az E65el?[ Szerkesztve ]
-
Szabi1987
aktív tag
Jön a telefonod kornél1!!!
Tetszik ez az E51-es hátsó rész,jól néz ki. De szerintem egy nagyobb kijelzővel még job lenne ez a telefon. Villámgyors sms írás
Jó kis teló lesz az biztos,mostmár nekem is tetszik azt hittem nagyobb lesz,de igy a videón kézben nem is annyira.
up nekiGolden Brown - The Stranglers
-
aronocs
tag
Meg szerencse, hogy nem szanok ennyit telefonra, mert mostanaban szantam ra magam, hogy veszek egy E51-et. Most meglattam ezt, es nagyon faj ra a fogam. Ejj, majd talan az E51-et erre cserelem, 2 ev mulva.
Nagyon tetszik, hogy orokolte a dizajnt, a hanyatteger nekem egyaltalan nem hianyzik, Opera Mini-vel konnyu az elet.
Amugy csak nekem tunik ugy, hogy ez az akksi valami diszno nagy?
Aut inveniam viam aut faciam.
-
törölt tag
én is ezen gondolkoztam, hogy a két gép közül melyik tetszik. de sajna a BB veszit egy-két dologban nálam. például ott, hogy valami bődületesen magas árat jósoltak rá, amikor utoljára láttam (a crackberry-s blog szerint a csávónak megérte megvenni 800usd-ért a béta változatot, mert a piaci ára ennél is magasabb lehet), a másik meg az, hogy ha már egy telefonba kamerát raknak, akkor nekem az a fontos benne, hogy milyen videót vesz fel, mert a fényképezőmben nincs ilyen funkció. a BB ebben meg nem valami kiforrott. persze tudom, ezek másra valóak, de alapvető funkciókban nekem úgy tűnik mindkettő bőven megállja a helyét.
bár az a hanyattegér jó lett volna az E71-be is, vagy legalább valamilyen görgetőeszköz... -
Pompi
nagyúr
Kérdés, hogy mi a jó
FF-ban kimegy végig a jobb oldalon (overwriteolva a jobb szélső reklámoszlopot - lásd Ndruu screenshotját), IE-ben pedig levágódik a reklámoszlopnál. Egyik esetben a beágyazott videó látja kárát, másik esetben a reklámoszlop. Egyik sem szerencsés.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
eddie17
addikt
Hát ez teljesen olyan, mint ha rácsaptak volna az E51-re egy isteneset, és kilapult volna.
Azért jobb lett volna neki egy egyedi dizájn.Mod: legalább is a videóban, itt a képen annyira már nem.
[ Szerkesztve ]
-
Na, ezt kell a Blackberry-hez hasonlítani, de nem a Curve-höz, hanem a Bold-hoz.
A kettő közül pedig (E71 - Bold) azért inkább a BB-t választanám. (Nem a számadatok miatt, hogy nagyobb a memória vagy a proci meg hasonlók, hanem a BB hihetetlenül könnyed kezelhetősége és a "hanyattegér" miatt.)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
papi77
addikt
Na ez viszont nekem nem tetszik!
Habár nekem az oprendszeres telók nem jönnek be,az SE m600 óta!Az első: NOKIA 1611
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Boy Genius Report tizenhét perces videótesztben mutatja be a hivatalosan még nem is létező finn nagyágyút.
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest