- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Szerintem csak a "szokásos": pont annyival, amennyivel az új SoC többet tud majd, plusz ennek hozadékaival: jobb teljesítmény, kisebb akkufogyasztás, hosszabb üzemidő, talán gyorsabb háttértár stb. stb. stb.
Ami miatt számomra érdekes lesz, és felkaptam a fejem rá, az a Snapdragon 888 tulajdonságai, főleg ami a fotózást illeti. (Nyilván a vele párban érkező Exynos is ugyanazokat fogja tudni, és majd kiderül, hogy éppen melyik-miben lesz erősebb.)
Amúgy ahogy az S20-as topikot olvastam, úgy látom, itt is felrajzolódott ugyanaz, ami eddig volt: a "páratlan" változat hoz újdonságokat, kisebb-nagyobb fejlesztéseket, viszont még nem teljesen kiforrott, a "páros" változat pedig ennek a stabil változata. Cseles a számozás, mert az S20 ugye igazából S11 lett volna, az S21 meg S12, szóval így most "felcserélték" a páratlan-páros számozást.Az S10+ nekem Note8-at váltott, és ezt most valószínűleg majd egy S21+ fogja. Az S9-ről is sok negatívat olvastam a topikjában anno, ahogy most az S20-akról is, szóval én maradok a 2 évenkénti Samsung-cserénél.
De amúgy nem hiszem, hogy "eldobom az agyam"-típusú újdonságok lesznek benne, hardveresen semmiképp. Úgy gondolom, inkább szoftveresen lesz több újdonság - azok viszont visszacsorognak majd lefelé az előző generációkhoz is szépen lassan.Az S20 kameraszigete nagyon nem tetszett, a Note20-é már igen, azt szépre rajzolták, csak nagyon kitüremkedett. Ezek az S21-esek a képek/videók alapján viszont még attól is szebbek (számomra). Persze a tok miatt úgysem számít a kinézet, plusz kb. sosem fogom a hátulját nézni, csak ha fotózás előtt a lencséket takarítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest