Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz jacis #25 üzenetére

Szerintem csak a "szokásos": pont annyival, amennyivel az új SoC többet tud majd, plusz ennek hozadékaival: jobb teljesítmény, kisebb akkufogyasztás, hosszabb üzemidő, talán gyorsabb háttértár stb. stb. stb.

Ami miatt számomra érdekes lesz, és felkaptam a fejem rá, az a Snapdragon 888 tulajdonságai, főleg ami a fotózást illeti. (Nyilván a vele párban érkező Exynos is ugyanazokat fogja tudni, és majd kiderül, hogy éppen melyik-miben lesz erősebb.)
    Amúgy ahogy az S20-as topikot olvastam, úgy látom, itt is felrajzolódott ugyanaz, ami eddig volt: a "páratlan" változat hoz újdonságokat, kisebb-nagyobb fejlesztéseket, viszont még nem teljesen kiforrott, a "páros" változat pedig ennek a stabil változata. Cseles a számozás, mert az S20 ugye igazából S11 lett volna, az S21 meg S12, szóval így most "felcserélték" a páratlan-páros számozást.

Az S10+ nekem Note8-at váltott, és ezt most valószínűleg majd egy S21+ fogja. Az S9-ről is sok negatívat olvastam a topikjában anno, ahogy most az S20-akról is, szóval én maradok a 2 évenkénti Samsung-cserénél.
    De amúgy nem hiszem, hogy "eldobom az agyam"-típusú újdonságok lesznek benne, hardveresen semmiképp. Úgy gondolom, inkább szoftveresen lesz több újdonság - azok viszont visszacsorognak majd lefelé az előző generációkhoz is szépen lassan.

Az S20 kameraszigete nagyon nem tetszett, a Note20-é már igen, azt szépre rajzolták, csak nagyon kitüremkedett. Ezek az S21-esek a képek/videók alapján viszont még attól is szebbek (számomra). Persze a tok miatt úgysem számít a kinézet, plusz kb. sosem fogom a hátulját nézni, csak ha fotózás előtt a lencséket takarítom. :D

Új hozzászólás Aktív témák