- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Neked lehet, hogy alternatíva, nekem nem az
De amúgy még sorolhatnám, hogy szerintem igénytelenül néz ki a lekerekített előlapra szögletes kijelzőt tenni, akkor a kamera sem valami jó OP5-nél (T-nél sem lett jobb, inkább csak másabb, amennyire követtem), színek kimondottan gyengék a képeken, a másodlagos szinte csak dísznek van (ha kicsit gyengébb fényben fotózol, akkor nem használja), nincs USB3, kijelző is gyengébb (nem a felbontásra gondolok, egyszerűen szebb a képe az S8-nak, jobb minőségű az AMOLED panel), és akkor még ott vannak az extrák is, mit az IP védettség, vagy QI töltés.De mindez mindegy is, mert már a méretnél eldől nekem
-
törölt tag
Nem lehet alternatíva. Egyrészt az 5T most jó vétel, de fél év múlva is pont ennyi lesz az ára (ha még gyártják akkor), és addigra már a konkurencia árai csökkenni fognak jóval. Másrészt most OP5-öm van, és ennek a méretei épphogy elmennek, viszont ennél hajszálnyival nagyobb házban egy lényegesen magasabb kijelzőt már nekem nem lenne kényelmes használni (most is virtuális gombsorral használom, mert így nem kell annyit nyújtózni).
Ezért az A8 vagy egy S8 majd esetleg jó lehet, azok méretben jobban kézre fognak állni.pusszycat: Hát, úgy értem, hogy a 2018-as A széria a 2017-es S szériával szemben, mert az A8 kb S8 áron fog érkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest