Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Videón a Galaxy A8+, kevés titka maradt

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Az Infinity Display panellel szerelt A8+ 2018 dupla kamerát visel az előlapon és 2 + 6 magos Exynos SoC-t vet be, rengeteg memória és tárhely mellett.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, a Galaxy A-széria szokásos számozása helyett legalább két 2018-as darab A8 névvel érkezik - a nagyobbikat + utótag különböztetheti meg a kisebbiktől. Közös lehet a 18,5:9 arányú, 1080 x 2220 pixeles Infinity Display AMOLED panel mindig aktív kijelzővel, a nyolcmagos SoC, az IP68-as védelem, a Type-C USB csatlakozás és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, szerencsére az egyelemes kameralencse alatt.

Bangladesben teljes valójában felbukkant a Galaxy A8+, megerősítve a fentieket, illetve a dupla kameralencsét az előlapon. Az SM-A730F kódjelű készülék a videón látható specifikáció szerint elöl és hátul is 16 megapixeles fotók rögzítésére alkalmas, az előbbi f/1,9-es, az utóbbi f/1,7-es blendéjű optikával. Az Exynos 7885 SoC érdekessége, hogy a hagyományos 4 + 4 magos kiosztás helyett 2 erős és 6 takarékos processzormagot vet be. A memória mérete 6 GB, a tárolóé 64 GB.

A Galaxy A8 páros leírása is felbukkant, méghozzá a Samsung honlapján
A Galaxy A8 páros leírása is felbukkant, méghozzá a Samsung honlapján (forrás: Samsung) [+]

A Samsung Pay rendszert is támogató ketyere (MST + NFC) 159,9 x 75,7 x 8,3 milliméteres, képátlója 6"-es, felületén pedig elérhető a Bixby szolgáltatásrendszer, noha külön gomb nincs az asszisztens indításához. A Galaxy A8 és A8+ (2018) várhatóan a következő hetekben mutatkozik be, megerősítve vagy megcáfolva a fentieket. A teljes leírása viszont már megtekinthető a Samsung oldalán.

Hirdetés

Előzmények

 • Samsung Galaxy A7 (2017) - a hét minden napjára

  Hazánkban az A3 és az A5 a sláger, a nagyobb méretű A7-et a Samsung nem tolja itthon, pedig simán lenne létjogosultsága. Akkora, mint egy Note, nyilván nem tud annyit, de olcsóbb.

 • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

  Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

 • Samsung Galaxy A8 - jó géneket örökölt

  A csúcsmodell S6-hoz hasonlító formatervet, szupervékony fémes házat, ujjlenyomat-olvasót és hatalmas Super AMOLED kijelzőt kínál az A8, ám az eleganciát és a méretet meg kell fizetni.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.