- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
solena
tag
válasz
Tikakukac #19 üzenetére
Tudom, hogy a Lumia egy időzített bomba, ezért van rendszeres mentés róla, és mindent az sd-kártyán és fiókokban tárolok. Csak ésszel
Androidhoz képest sajátos logikája van a lumiának, de nekem abszolút bejött. Főleg öt évvel ezelőtt (illetve, hat, mikor a családba került az első wp8-as telefon, egy 520), sokkal érettebbnek tűnt, mint az android, hamarabb megtaláltam benne bármit, pedig korábban már volt android a kezemben. Nem vitatom, az android felnőtt a feladathoz, nem fog nehézséget jelenteni az átállás, amikor nyugdíjba küldöm az 530-t, de még halasztom, ameddig lehet.
A főbb kritériumaimnak alakilag és árban (max 125mm hossz, 2018tól felfelé, max 150 euró, android, Európában is kapható) a gsmarénán ez az egy példány felel meg, de a belseje enyhén szólva sem lenyűgöző, az android baromira sokat zabál ramból, és ide bőven kevés az 512MB
És azért egy 2019-es példányból kicsit többet várnék. Egy motorola razr-ért meg a fél vesémet simán el kéne adnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Windows 11
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- LED világítás a lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest