- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vic87
csendes tag
Lett téve feljelentés, de nem biztos, hogy lesz bármi is belöle, mármint jó. Apám mondta, olyan helyen volt a kocsi, ahol a térfigyelő nem érte, így fújhatjuk szerintem. Legyen boldog pár alsógatyával, meg zoknival bárki is volt az, fulladjon bele. Könyveket sajnálom, mert amiatt az idióta sutyerák miatt meg kell fizetni.
-
truba
tag
Rendőrségen tegyél feljelentést. Nagy esély van arra, hogy megtalálják az elkövetőt, mivel az 5.ker elég jól elvan látva térfigyelő kamerákkal.
Esetleg az el lopott tárgyakat a pénz kivételével valaki visszajuttatja hozzád, mivel a tolvajnak ez nem érték így a számára értéktelen dolgokat elszokta dobálni. -
sz4blya
tag
én csak annyit mondok, régen az ilyet felkötötték..
.. köztéren.. -
Vic87
csendes tag
Azt nem vágom, hogy nem tűnhetett föl senkinek, hogy épp törik fel a kocsit.. Nem egy kietlen helyen állt.. És ahogy hallottam, mást is elvittek táskán kivül, még jobb..
-
Vic87
csendes tag
Világos, hogy nem is lenne szabad kocsiban hagyni semmit, főleg nem egy riasztó nélküliben, de az, hogy egy ilyen helyen ezt megcsinálni (jó persze, nem kivétel ez a kerület a tolvajkodás alól), hát tényleg azt mondhatom, hogy dögöljön meg az aki ezt művelte velünk, és még finoman fejeztem ki magam nő létemre.
Thome: Köszi, együttérző lélek.
-
Vic87
csendes tag
-
darál0w
Jómunkásember
nem hagyunk táskát és semmit a kocsiban.
megjártam már én is...azota ovatosabb vagyok...
nekem egy mappa miatt törték fel, de még az üres ételhordomat is elvitték.
-
Thome
veterán
Olcsón megúsztátok. Nálunk a cigányok az udvarunkban levő kocsiból lopták ki apám pénztárcáját... Volt benne kb 5000ft készpénz, egy rakás bankkártya, személyi, lakcím, stb...
Sokba került... -
Vic87
csendes tag
5. kerületben, ahol élek, apám kocsijából ellopták tesóm táskáját (táska közös volt végül is), amiben jó pár dolog volt, ugyanis kórházba kellett volna mennie, azért kellett. Minimum 15 ezer forintnak megfelelő érték volt benne.
-
truba
tag
Bővebben?
-
Vic87
csendes tag
Így vagyok most nagyjából -->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest