- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobalt14
tag
Néhány napja vettem egy AirDots Pro-t. Tetszik meg minden, de sajnos azt vettem észre, hogy hiába rakom be a tokjába a füleseket és csukom le a fedelet (telefonról le is csatlakozik), a bölcső nem tölti a füleseket egyáltalán. A tok fullra vam töltve, tehát nem ez a gond. Gondoltam csinálok egy resetet rajta, tokon gomb 10 mp-ig nyomva. Utána meg próbálnak újra párosítani a telefonhoz, erre egyáltalán nem látja a teló a fülest. 3 telefonnal és egy tablettel próbáltam, együtt se lehet csatlakoztatni, nem jelenik meg a párosítható készülékek között. Előtte két telefonra is tudtam csatlakoztatni. Ötlet esetleg a szervizen kívül?
-
laccy88
senior tag
sziasztok! az előző hsz-omban említett headset-et 99%-ban telefonálás miatt vettem. Sajnos nem túl hangos, ezért nagyobb háttérzajnál már rosszul hallható
A kérdésem az, hogy a Xiaomi Redmi Airdots tapasztalatok szerint mennyire jó telefonálásra? úgy sejtem a hangerővel nem lehet gond, viszont érdekelne, hogy a mikrofon milyen minőségben udja továbbítani a hangomat? Köszi!
[link]
Esetleg hasonló méretben tudtok ajánlani valamit főként telefonálásra? Köszi! -
Andris_2
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy AirDots Pro 2-t és azt szeretném megkérdezni attól, aki ismeri, hogy normális-e az, hogy ha kiveszem a fülemből akkor leáll a zene, de a füles bekapcsolva marad és pl ha hívnak telefonon, akkor a hívás a fülesre megy, akkor is ha nincs a fülemben.
Úgy tapasztaltam, hogy csak akkor kapcsol ki ha a tartóba teszem. -
laccy88
senior tag
Sziasztok! Rendeltem a távolkeletről egy Xiaomi Mi Youth (Lyej02lm) BT Head-set-et.
Természetesen Global verzió helyett kínait kaptam, ezért ezen a nyelven beszél a fülebe, ami nagyon idegesítő.
Sajnos nem találtam róla infót, hogy lehetne rajta FW-t cserélni.
Esetleg van valakinek ilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a segítséget!
[link] -
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Az airdots pro tokban tartva fullra töltve álltó helyében is lemerül? Az egy dolog, hogy nem tettek bele színes ledet, tehát ki lehet matekozni, hogy mennyi a töltöttség, gyakorlatilag szót sem érdemel ez a része. Az már bosszantó, hogy ha egész éjszaka töltöm tokostul mindenestül, majd egy hét múlva veszem fel, akkor már jóeséllyel egy óra múlva zenél hogy lemerült. Aztán beteszem a tokba, de hiába, nem tölti.
-
HUNited
őstag
Sziasztok, vettem egy Earbuds fülhallgatót (Xiaomi Mi Airdots True Wireless, TWSEJ02LM).
Nagyon tetszik, igen jól szól. Viszont van kettő dolog, amit nem értek.1. A zene szüneteltetése nem működik. Leszünetelteti egy érintésre, de 2 másodperc múlva folytatja a lejátszást. Értelemszerűen azt szeretném, ha szüneteltetne.
2. Az asszisztens első alkalommal bemondott egy magyar nyelvű szöveget, hogy a call #nev parancsal tudok pl. hívást indítani. Bemondom a nevet, és jól érthetően mert ő is visszamondja a saját hangján (tehát a szöveg tiszta, érthető, felismerhető), de azt mondja hogy nem tudja hogyan tudna segíteni. Pl.: "call Anita ICE", ami a feleségem, de nem tárcsáz, csak azt mondja hogy nem tudja mit csináljon. Itt a kérdés hogy miként tudok tárcsázni, és milyen más lehetőségek vannak még?Van egyébként erről az asszisztensről valami videó, vagy bővebb lehetőleg magyar leírás, mert a kis könyvecskében az angol szöveg erre ki sem tér.
Köszi: Sanyi.
-
Met
nagyúr
Őőőő, nem.
Hallgatom a zenét, majd először a jobb oldalit kapcsolom ki (a bal oldali még a fülemben van). Utána a bal oldalt, de ezt először meg kell nyomni hogy fehéren villogjon majd hosszan nyomni hogy pirosan világítson.Ma kezemben volt mindkettő amikor kikapcsoltam a jobb oldalit és akkor láttam hogy a bal oldali ledje is pirosra váltott.
-
Met
nagyúr
Lenne egy kérdésem.
Amikor kikapcsolom a jobb oldalit, akkor a bal oldali is kikapcsol?
Mert a jobb oldalit hallom a bal oldaliban amikor kikapcsol, a bal oldalit meg szoktam nyomni hogy elkezdjen fehéren villogni majd hosszan nyomom hogy pirosan világítson. -
Plug Life
senior tag
A Mi TW Earbuds Basic (fekete) csak SBC codec-et tud?
-
blueye
veterán
Itt van sok megoldas ha vki hasonlo gonddal kuzd:
https://www.youtube.com/watch?v=2kW1jGAQdSM -
blueye
veterán
Airdots-ot hasznalok a legtobbet, en szeretem. De mostanaban egyre tobbszor nem kezdi el a toltest a dokkoloban. Ki kell venni, vissza kell rakni, ugyeskedni kell, akkor elkezdi, masnal is van ilyen? Gondoltam megpucolom a dokkolot alkohollal, idolegesen megoldotta de ujra elojott, van mas otletetek?
-
effendi2
tag
Sziasztok!
Meizu EP51-ről váltottam erre a fülesre (sajna elhagytam), de ahhoz képest iszonyatosan gyenge a hangja. Sajnos a fülméretem nem kínai standard, ezért az L-es harang sem cuppan be rendesen, így az a kevés basszus is kiszökik mellette.
Néztem Ali-n meg Ebay-en hozzá nagyobb harangot, de ugyanúgy csak S-M-L méreteket találtam hozzá. Nincs esetleg tippetek, hol tudnék hozzá XL+ méretű harangot venni?
Előre is köszi! -
*Mukeey*
addikt
Az Airdots-al mik a tapasztalatok?
Hangerő meg az akku érdekelne leginkább.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Feleségemnek vettem egy Xiaomi Airdonts TWS-t (ilyet, csak a fehér verziót). iPhone XR-je, van ha ez számít. Párosítottam, ez gond nélkül meg is történt, működött jól. Nemrég autóban voltunk, utaztunk vidékre, gyerek elaludt, feleségem használná a fülest, és arra panaszkodott, hogy az egyik nem szól. Mondtam neki miket próbáljon - ki-bekapcsolás, újrapárosítás -, aztán valahogy megoldotta, nem tudom hogy. DE mitől lehet az, hogy nem szól az egyik? Feltöltve tuti fel voltak, mert előtte nem nagyon volt használva még, és első párosítás után feltöltöttem őket a dobozban (bedugva a dobozt USB-be).
-
kispe82
tag
Hali. Nem pont ilyen termékem van, hanem egy redmi airdots, de nem találtam saját topikot ezért próbálkozok itt. Szóval rendeltem egy airdotsot az aliról, csatlakozik is iphonehoz/androidhoz, ezzel nincs semmi probléma. Viszont hiába állítom a telón a hangerőt akár maxra, a füles halkan szól. Mi lehet a probléma? Már próbáltam több telón, több appal, de mind halk. Már tiszta ideg vagyok tőle. Volt ilyen problémája másnak is esetleg? Mondjátok hogy van rá megoldás.
-
Met
nagyúr
Azt nem tudja valaki hogy miért hallgat el időnként a bal oldal?
Amikor először volt ilyen arra fogtam hogy merül (nem tudom hány napja használtam már töltés nélkül).
Pár hétig jó volt. Ma megint kezdte délután. Hétvégén volt töltőn, napi egy óra zenehallgatás.Esetleg még ami bezavarhat, fent van a telefonon a proximity service app, mert a zsebemben időnként feloldott a kijelző. Azt tegnap bekapcsoltam mert rájöttem hogy egy ideje elfelejtem bekapcsolni restart után.
-
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Sima airdots kapcsolódik automatikusan a telefonhoz? Vagy mindig párosítani kell?
Köszi! -
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Van tapasztalat, hogy milyen a Xiaomi Air2? Esetleg Alliról szabad rendelni, mert itthon még nem kapható. Eredetit árulnak vagy már hamisítják? Köszi
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
joebacsi4 #205 üzenetére
Közben változott az álláspontom. Valószínűleg, annyira nem rossz ez cucc. Sokat próbálkoztam vele a.napokban és másokkal is meghallgattattam. Nekik tetszett a hangja. Nálam az a gond, hogy nem tud jól állni a fülemben. Kissé elcsavarva és megdöntve befelé már sokkal szebben muzsikál. De sajnos, nem.marad ebben a helyzetben.
Vissza az ilyen fülbedugósokat nem lehet küldeni, így valószínűleg odaadom a lányomnak. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
joebacsi4 #194 üzenetére
BLITZWOLF® BW-FYE6 !
Nagyon rossz hangkép, irdatlan és fájdalmas középmagas kiemeléssel .. hosszas EQ varázslattal lehet egyáltalán elviselhetővé tenni, hogy ne fájjon - így viszont más eszközzel ne akarjak zenét hallgatni ugyanazon a mobilon.
Nem ajánlom...én is visszaküldöm -
Töftting
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni, van egy qcy-t3 mom nem akar össze párosodni, csak a jobb oldali hajlandó szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Külpolitika
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest