- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #37 üzenetére
Poén de nem maradtunk természeti csapás nélkül...
A thaiföldi áradások vajon mennyire tettek keresztbe, hogy ennyire sz@r lett a 2011-es Q4-es eredmény?207 millió eurós nettó veszteség...
amit sajna tetőz, hogy a 2010-es, éves +90 milliós nettó eredmény 2011-re -247 milliós lett... Ajjajaj...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
RaveForce
veterán
-
zombinyul
addikt
válasz kiskaktusz #32 üzenetére
kiskaktusz,hurrikan:
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
-
k.
őstag
A Sony kompletten nagyon jóban van a Google-el.
Ott van azis, hogy a Vaiokon gyárilag Chrome van-szerintem késöbb lesz Chrome OS-es notijuk is-, van Sony Google TV, a tabletjükön is android fut, a mobiljaikon is. Szóval eléggé jóban vannak. Szóval az fix, hogy a Sony termékek eléggé előnyt élveznek a Google-nél. -
Enci1983
senior tag
válasz AMD Power #25 üzenetére
Mélyről lehet magasra jutni, ha a csúcson vagy onnan nagyot lehet zuhanni. Utóbbin már túl van az SE, talán néhány negyedév múlva megint visszatér a gyártó a régi profitálós korszakába. Ám amit hurrikán ír nem rossz ötlet, most hogy a MeeGo úgymond magára maradt, nem volna hülyeség leülni az SE-nek velük és tárgyalni pár dologról. De ha mégsem, a Google a Moto után a Sony Ericsson-t részesíti előnyben támogatások terén. Ezt majd belinkelem, hirtelen most nem találom ezt a cikket. Hisz ők csakis az Androidot favorizálják, ami nem is csoda, a segítőkezet ők nyújtották. Viszont olyan cikket is olvastam hogy a Google is tervezi/tervezte az Ericsson felvásárlását, előkerizem majd és belinkelem ha megtaláltam.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
AMD Power
titán
Ok igazad van. Tavaly csinált egész évben 90 millió euró nyereséget. De jó.
2010 egész év: 90
2009 egész év: -836Én is ebben bízok.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Nem rossz a döntés bár ez majd az idő eldönti. Az meg ,hogy nem veszteséges az meg inkább szégyellni való és nem "jó" hír. Dicsérjem meg őket?
-
hurrikan
addikt
Szerintem nagyon jó döntés.... hiszen a nem okos telefonok iránt igencsak mély zuhanásban van a kereslet. Itt Egerben a T-nél már csak minden 35dik eladott mobil NEM okos telefon. És ez csak folytatódni fog, pár év, és szinte senkinek sem fognak kelleni a zárt rendszerű telefonok. Most is sokan csak azért veszik mert strapabíró, de azoknak ott az aktív, itt ütöm verem lassan 1hete és meg se érzi. és lesz még ütésló droidos, a Walkman szériát vissza tudják hozni Amdroidon is mint ahogy azt már meg is tették, a Cybershoot helyett pedig ott az EXMOR-os széria amiből szintén lesz még bőven, egyre jobb tulajdonságokkal. Nincs mese, egyszerűen nagyon lezuhant a butafonok iránti kereslet, ha megnézed a legtöbb gyártó felére negyedére tette az ilyenek gyártását és lassan tőlük is el fog tűnni. Ott a HTC aki pedig bizonyítja hogy okos telefonokból is bőven meg lehet élni.
Az SE kínálata idén nagyon jó, egy készülékre sincs igazán sok panasz, egy kettőbe van hiba, de melyik gyártóéban nincs. Ugyanakkor mind különleges, egyedi és mind jó áron van.
Szerintem a döntés jó, mindössze azon kéne csiszolni, hogy ne csak egy OP-rendszert hasznmáljanak. Ott a Magárahagyott MeeGO, az Intel várja az új társpartnert, ott a WIN7(persze itt érdekütközések vannak a Sonyval Xbox<>Playstation) a Samsung nyiltá teszi ugye a Badát.... ez már rögtön 3 OS, ha a WIN7-et nem számolom is.
Lényeg hogy amire nincs kereslet, arra felesleges gyártani bármit is. Több lábon állás az viszont kell, több OS-al, lásd HTC.Annak pedig külön örülök és nagy tiszteletem fejezem ki, hogy az oldal nem mocskolódóan írta le a hírt mint más oldalak hogy nem termelt nyereséget mert... mocskolódások, kamuszövegek. Hanem teljesen másképpen, és az igazat adta elő, ahogyan kellett volna minden hír és mobilos oldalnak. Na de ugye itt látszik meg a minőség és az objektivitás. Ami csak egy igazi, és elfogulatlan Mobilos oldal jellemzői lehetnek.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
RaveForce
veterán
pedig erre tart a technológia, hamarosan csak oprendszerrel szerelt telefonok lesznek, bagóért is, sőt ugye már vannak is, ha mást nem kínaiak egyelőre, dehát kinek mi a bagó
hagyományos telefonnak esetleg az iylen nagymamafon gyártók termékei maradnak egy darabi még talán„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Enci1983
senior tag
Én részemről nagyon sajnálom hogy a feature telóikat sutba dobják és csak a smartphone vonalra koncentrálnak. Sokan fújjogtak tavaly is pölö hogy meddig akarják még folytatni az úgymond butafón gyártást, most pedig örömmel látom hogy nem csak nekem fognak hiányozni . Hazel és Xperia Mini Pro tulajként, nemtudnék dönteni ha valamelyiktől meg kellene válnom, bután hangzik de ez így van. Talán az Xperia család rohamos bővítésével ez a céljuk, hogy szinte a legalsó árszegmensbe is okostelókat tesznek, olyan usereknek akik még nem akarnak androidos telót, olyan mézesmadzag gyanánt, hogy jééé van ilyen is, és van okosabb is. Ismerkedj vele, aztán jöhet a következő lépcsőfok, picit drágább de többet tud. Nagyon jó példa erre az új Mini páros, olcsó, friss, kompakt, tele új szupi dolgokkal és még az ára is korrekt. De ez már nagyon off, az hogy veszteség nélkül zárta ezt a negyedévet pedig számomra nagyon örvendetes
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
zombinyul
addikt
+1 Jó volna valami K810-K850 utódot szorongatni,a K810-esemet a mai napig visszasírom.
Örvendetes,hogy a katasztrófák sem viselték meg őket annyira,ahogy az is,hogy ehhez az eredményhez én is hozzá tudtam járulni. Az biztos,hogy mostantól kizárólag Sony Ericssonokba fektetek(mint régen),feltéve ha ezt az Xperiás színvonalat megtartják.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Sztif
aktív tag
Nem tartom jó döntésnek. Szükség van az olcsó belépő modellekre, a fejlődő országokban is, és esetleg akkor már kétkártyásat is piacra dobhatnának. Én úgy sajnálom hogy az Ericsson név, ami az eszenciáját adja/adta a márkának elkülönüljön. Most amiket kiadtak "olcsó" középkategóriás készülékeknek (txt, txt pro, mix, stb.) sztem mind bukó, mert ha már érintős, akkor a leendő user rááldoz már egy androidosra.
Egyszerű, olcsó, stílusos (Ericsson-minta), jó anyaghasználatú készülékek kellenek......Igen! Nekem is bilibe lóg a kezem...
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
mrlujoak
veterán
tulajdonképpen az idei nem okostelefon paletta is elhanyagolható, az okos Xperiák mellett.
SonyEricsson txt, txt pro és Mix Walkman...
Gyakorlatilag ezek nélkül sem lenne egetverő hiányérzetünk.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
lmisi
senior tag
A hagyományos telefonokat átveszik a régi noname kínai gyártók.
A lépésük logikus, ha buknak okostelefon biznicben mennek a lecsóba, akkor is ha van hagyományos telefonjuk, akkor is ha nincs. Nyereség meg nincs úgyse a hagyományos telefonokon.
Más kérdés, kellene olyan gombos kivitelű telefon androiddal ami, ha akarod tudna működni egyszerű telefonként. Pl. gyengénlátók részére.
Esetleg hangvezérlés mint alma siriben. A jót érdemes átvenni![ Szerkesztve ]
-
horrorshoes
csendes tag
Lényegesen magasabb haszonkulcs van az okostelefonokon, illetve a magasabb árkategóriás készülékeken, ahova most már ugye gyakorlatilag kizárólag okostelefonok tartoznak, tehát alapvetően logikus lépés, ráadásul így erőforrások terén is többet tudnak szánni utóbbiakra. Azért az nem semmi, hogy a katasztrófát ilyen jól átvészelték, ez kb azt jelenti, hogy amennyiben az nincs, akkor masszívan nyereségesek lehettek volna.
i freak you freaky freaker
-
Maxentius
addikt
Valóban így van, de ha igen agresszív árképzést (teszem azt, maximum 8-10k kártyafüggetlenül + esetleg Touch&Type kialakítással) használnának a legalsóbb okostelefonoknál, akkor már sok értelme nem lenne a hagyományos kialakítású telefonok piacon tartásának (szigorúan a Nyugatot értve ez alatt, mert pl. a Nokia is szépen tarol Afrikában vagy Indiában ezekkel a "feature phone"-okkal.)
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
kiskaktusz
addikt
-
tixem
addikt
Ne legyen igazam, de ebbe csúnyán bele törhet a bicskájuk. Vinni kéne tovább a rendes telefonokat is, pl a W szériát ahogy fentebb is pedzegették páran. Részemről szurkolok nekik, nagyon hozzám nőtt az SE, eddig csak ilyen gépekkel garázdálkodtam
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
gzbotii
nagyúr
szerintem is azert szukseg volna, nem androidos, zart SE telefonokra
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
callmeakos
veterán
á dehogy
(#4) kaller1 No igen. Egy kicsit jobban visszahozni a Walkman szériát és valami extravagáns W580i utódnak nagyon örülnék. Jó fülessel, jó zenelejátszóval, valami dedikált hangzással (Mondjuk Dolby bár nem tudom h a Sony hogy ne tudná ezt nem megoldani....) és WiFi-vel, 3G-vel, jó árba pozicionálni.... De jó is lenne. Nem is kéne nekem akkor Droid. (Najó hazudtam, második telefonnak azonnal vinném )
Lehet hogy most meg nekem lóg a bilibe a kezem
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Maxentius
addikt
válasz callmeakos #2 üzenetére
Ezt még meg lehetne fejelni azzal, h a tavalyi X10 mini méretében kiadnák az idei Xperia mini-t Android ICS-csel jövőre, a következő mini-k alá pozicionálva. (De lehet h bilibe lóg a kezem...)
-
Maxentius
addikt
Logikus lépés - legalábbis ha csak az ún. nyugati piacon vannak jelen (USA, Európa, Japán, esetleg még Kína).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 PRO Kamera fólia
- Új, bontatlan Samsung 10.000 mAh-s powerbank EB-P3400XUEGEU
- ESR iphone 15 Pro Max edzett üveg Privacy képernyővédő fólia készlet
- Benks Mecha telefontok Apple iphone 15 Pro / Pro Max készülékhez Magsafe Új
- ESR Cloud Soft Case Apple iphone 15 Pro Max tok Magsafe Stand Halolock
Állásajánlatok