- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Ma reggel egy furcsaságra lettem figyelmes: zenét szerettem volna hallgatni, de amikor bedugtam a fülest a telefonba, nem hallottam mást csak zúgást. Amikor elindítom a zenét, az olyan rossz minőségben szól, hogy valami borzalom
. Kipróbáltam még 2 fülhallgatóval, de ugyanaz történt.
Volt már valakinek hasonló "élménye"? Gondolom a jack csati kezdi megadni magát...
-
szkuvi
tag
Olyan problémám van , hogy ha belépek a play store-ba, nem a megszokott felület fogad, hanem egyből listázza a népszerű alkalmazásokat, majd a legnagyobb bevételűeket és így tovább. Nektek is hasonló a store vagy csak nekem?
-
szkuvi
tag
egy kis segítséget kérnék ismét: ha USB-n keresztül csatlakoztatom a telefont a laptopommal, az nem látja a telefont. ezidáig semmi gond nem volt, mit lehetne csinálni??:bocsi, látom már valaki feltett hasonló kérdést
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Beállítottam, hogy kimenő hívások esetén megjelenítse a telefonszámomat. (alapértelmezetten "hálózati alapbeállítás" van kiválasztva, ekkor nem jelenik meg.)
Azonban ha újraindítom a telefont, akkor visszaáll alapértelmezettre. Van valamilyen megoldás, hogy ne kelljen minden kikapcsolás, újraindítás után állítgatni ezt? köszi
-
szkuvi
tag
sziasztok, 64 gigás microSD kártyát kezel a telefon?
-
szkuvi
tag
egy kérdés: a telefonban van egy 16 GB-os mem.kártya, amelyet belső tárhelyként használok. a készülék fájlkezelője viszont csak a memóriakártyát mutatja, az "alap" belső tárhelyet nem. ez nálatok is így van?
köszi előre is.
-
szkuvi
tag
üdv, egy kérdés: aki tok nélkül használja a készüléket, tőlük kérdezném, nadrágzsebben hordva mennyire kopik a készülék sarkairól ez a gumiszerű bevonat? valamint a hátlap mennyire gyűjti a karcokat?
Köszönöm
-
szkuvi
tag
ma én is megkaptam a telefont.. hát...
először is szerintem kifogtam egy pixelhibás készüléket (a bal felső sarokban van egy nem működő pixel),
másodszor is, nem tudom nektek is így van-e, de ha beleteszem a micro-sd kártyát, akkor az hátlap jobb oldalát kicsit felnyomja, ezáltal az ujjlenyomatolvasó még nehezebben hozzáférhető.úgyhogy eddig inkább negatív mint pozitív a megítélésem a telefonnal kapcsolatosan
-
szkuvi
tag
válasz
Wallenberg #635 üzenetére
szia, én aliról rendeltem ilyet, van sima és matt is, viszont üvegfóliát -még- nem találtam rá
-
szkuvi
tag
sziasztok! Nektek hogy mennyire működik pontosan az ujjlenyomatolvasó? fel szokta oldani a készüléket első próbálkozásra?
-
szkuvi
tag
sziasztok. valaki talált/vett már a telefonhoz edzett üveget, "nem fliptokot", kijelzővédő fóliát? ha igen hol?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest