Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fr@nkieWilde #31 üzenetére
Értem a problémádat, és alá is támasztom rögtön: az előző Mars-ot megvette egy kollégám, és én segítettem neki átköltözni Lumiáról. Annak ellenére, hogy a telefon hardveres szempontból - azért a pénzért, persze - teljesen rendben volt, szoftvernél rögtön belefutottam három hibába:
- A Sygic nem indult, és mind a mai napig nem is fut, ha az áruházból töltöd le. A fejlesztőkkel felvette a tulaj a kapcsolatot, és kapott a pénzéért olyan változatot, amit külön apk-ból kell telepíteni, de legalább megy. Csak háttérbe ne kerüljön, mert akkor instant FC.
-A telefonkönyv Outlook.com címnél felfelé nem szinkronizál, csak lefelé. Ez azért buli, mert beírsz egy számot a telefonba, majd a következő lefelé szinkron törli is. Google Névjegyékbe költözés megoldotta a gondot.
- Gyári email app nem jelez semmilyen email fióknál. Ha felteszem mellé az Outlookot, jelez mindkettő. Ha leszedem, megint nem jelez a gyári app. Végül Outlook maradt, a gyári kliens értesítéseit pedig kikapcsoltam.
Egyszóval, a szoftver miatt (is) ennyire olcsók ezek a vasak, ne legyenek illúzióink. Ha a stabil működés a lényeg, akkor inkább egy kifutó Huawei, lehet, hogy lassabb, de legalább teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest