Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
én kicsit romboló leszek, én kicsit többet vártam. megnéztem a beharangozott csúcs készülékeket (nekem a honor 8 pro tetszett a legjobban) és fél óra alatt végeztem. az emeleti rész is jó volt, az eustocknál szerintem most kicsit kevesebb készülék volt mint a többi standon. Lehetett volna plusz az egyéb készülékek is, azokat is megnéztem volna vagy össze lehetett volna hasonlítani. Persze hiányzott pár cég is (pl. sony, lg) de ezekről inkább ők tehetnek meg megis érdemlik. a moto z is tetszett a kiegészítőkkel. ittam egy finom kávét, nézegettem. Végül nem is volt olyan rossz, csak kicsit lehetett volna több...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NIOH 3
- TCL LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs