- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi volt a "VeleTECH" hálózatra a jelszó?
Amúgy még mindig van ilyen hálózat csak azért kéne
-
z0d1AK
nagyúr
A Kinect előtt voltak igazán jó csajok is akik táncoltak. Sikerült egy két momentumot levideózni.
-
-
DavidSolo
csendes tag
Összességében jó volt a Veletech, egy két részlet persze nem stimmelt, de szerintem ez el lehetne nézni. Gondolok itt a végén az ajándék sorsolásra, ami eléggé érdekesre és viccesre sikeredett.
Amelyik előadáson bent voltam azok többsége tetszett, gondolok itt az Alcatelére amiből kb 1 óra lett volna az ideális, tetszett, hogy lehetett kérdezni és kikérték a véleményünket (bár ki tudja mennyi fog ezekből tovább jutni az illetékesekhez)
A Nokiás előadásban csalódtam egy kicsit, és a standban hiszen egy kivétellel csak a WP7-es telefonok voltak kint, szerintem érdemes lett volna kihozni egy két újabb symbian-os modellt is.
A speedshopos helikopter verseny jó volt, nyertem is pár fityegőt. juhhé!
A Huawei és a HTC tényleg készülhetett volna minden modellből több példánnyal is ,hiszen nagyon nagy volt náluk az érdeklődés. A Huawei standja kifejezetten szép volt egyébként. -
r-chee
őstag
válasz
IkszIpszilon #292 üzenetére
Ja, helireptetős srác jól nyomta, de gondolom nem rutintalan embert küldenek ilyen helyre
Pólódedikálás eszemben volt reggel, csak filc otthon maradtKár, hogy mobilarénás és PH!-s csíkos pólót nem kaptam, de Parci azt mondta. klubkártyával majd bepótolható lesz a hiány a jövőben
Amúgy jó volt a rendezvény, csak kissé lapos. -
IkszIpszilon
aktív tag
Hát sajnos nem tudtak választ adni a problémáimra.De biztosítottak,hogy garanciális a kijelzőcsere.Viszont sem a rendszerfrissítés óta fennálló óra pontatlansági mizzériát(ami egyébként a kiálított és a hostessnél lévő telefonon is jelentkezett)nem tudták magyarázni s a megoldást sem tudták.Valamint a rendszer indításakor minden egyes alkalommal jelentkező alkalmazások optimalizása képernyő is szemlátomást az újdonság erejével hatott rájuk
.Így némileg csalódottan próbáltam hozzájutni az új ONE széria tagjaihoz,de rengetegen voltak rájuk kíváncsiak(még így kora délután is)
.Ha másnak is vannak hasonló problémái Sensationjével az kérem jelezze írásban a HTC felé,hogy mihamarabb kijavítsák ezt(htcmagyarorszag@gmail.com és e-care@ecare.hu
A Huawei standját is olyan szinten lepték el,hogy nem nagyon lehetett hozzáférni.
Igaz ez a Blackberryn kívűl az összes standra,ahol elég nagy volt a pangás pedig sok teló volt ott és mind kézbe lehetett venni és nyomkodni,a hostess lány is felkészült volt(azon túl nagyon csinos)
Az LG monitorra kötött 3D telója mellett nem találtam hostesst pedig igencsak rákérdeztem volna,hogy miért demo verziós játékok vannak fenn.Volt ugyan ami felajánlotta,hogy töltsek le kb 400mbot és akkor frankó lesz.de semmmelyik wifin át nem ment a letöltés.(lehet túl volt terhelve,mert sem barátnőm motorola defy típusú telója sem az én Sensationom sem tudott adatforgalmat generálni rajta-a speedshopos srác meg is jegyezte,hogy az a wi-fi nem is volt jó).Sajnos a Motorolától nem volt senki így az azzal kapcsolatos kérdésekre nem kaptam választ.
Nagyon tetszett az udvaron lévő helikopter,a srác aki mutogatta biztos belenyomott már pár órát,mert nagyon ügyesen manőverezett az emberek közt.
Nem tudom volt-e mobilarenas bögre,de ha igen akkor sajnos lemaradtam,pedig szerettem volna 1et.Polódedikálás nem jutott eszetekbe?
Jövőre a HTC és Huawei hozhatna minden modellből több darabot is,hogy mindenki hozzájuthassson.De remélem marketingosztályaik is ezt a következtetést vonják le a mai roham után
Xperia S és a Razr Maxx a Speedshopos standnál volt?Mert úgy fest lemaradtam róluk.
A játékok bemutatója és a kódok amivel lehett ingyen játékokat leszedni-azt se találtam meg
Hát így visszaolvasva eléggé panaszkodósnak hat,de igazából nagyon élveztem és tetszett.Nagyon szépen köszönöm minden ottlévő nevében is a lehetőséget! -
sorry akkor 14 év alatt sem ingyenes a belépés?(nem mintha 500ft olyan sok lenne...)
-
Bog
HÁZIGAZDA
Él a live stream, a hírben van egyelőre az embedded silverlight ablak.
-
callmeakos
veterán
Basszus naná hogy nem tudok elmenni, mert naná hogy az utolsó után pillanatban közbe jön valami....
-
BiGGster
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos én az idén nem jutok el. (fránya lábtörés)
Valaki fog fotózni a PH-s srácokon kívül? Ha igen, akkor megtennétek, hogy a képeket elkülditek nekem e-mailben a bigszter@citromail.hu címre? Leginkább a telefonos, VGA-s és moddingos stand érdekelne (és ha lesznek hostess lányok, akkor ők is
) Előre is köszönet érte.
-
defymoto
senior tag
Az én blogomon is fent lesz minden hír, információ. Igyekszem, minél gyorsabban feltölteni.
Ha, és Google+-on, Facebook-on és Twitter-en is fent van a blog. De valószínüleg Facebookon és Twitteren fog a leggyorsabban frissülni. smartgadgets.blogspot.com -
DarknessHope
senior tag
hát egy ideje nem követtem bocsi... ma délután derült ki hogy tulajdonképpen ott tudok lenni.. Somogyból Kaposvár felöl megyek hajnalban fel... akadt némi dolgom arra és ha már van mód hát igy időzítettem.. pedig tuti volt hogy nem megyek....
van Kaposvár Nagyatád környékéről megy fel Vonattal v akár máshogy? tudom kisit késő ezt szervezni de hátha.. ha más nem visszautat lehetne együtt bonyolítani. -
Lesz BB, lesz Lumia 800, 900, lesz Pureview 808, kint lesz az MS, plusz lesz velük egy Windows 8-as tablet prototype, csak hogy párat megemlítsek.
Azért az messze túlzás, hogy csak Android lesz
(#269) sdd2: Nekem is gond lesz a telefon merülés. Azt hiszem viszek egy töltőt, hátha lesz egy szabad konnektor valahol
-
máyköl
veterán
Dilemmázok, hogy menjek -e. Engem pl. csak a mobil részleg érdekel, de ahogy látom, az is az androidról fog szólni, ami engem hidegen hagy...
-
B1T3
addikt
válasz
DarknessHope #259 üzenetére
Azt hiszem, már volt róla szó, hogy késés esetében is részt vesz a látogató a sorsolásokon.
-
r-chee
őstag
válasz
ch003067 #260 üzenetére
Én 240km-t utazom odafelé. Korán kelek, későn érek haza
. Az biztos, hogy reggel csutkára feltöltött SXS-sel indulok útnak
Tesómnál lesz majd lehetőségem újra 100%-ra felnyomni az akksit, aztán este fél 11-ig talán kibírja, mert lesz közben GPS, fényképezés is bőven
.
(Egy órája már esik az eső, és holnapra is sajnos ugyanezt írják
)
-
cudarz
tag
A sajtótájékoztatókon bárki részt vehet? Köszi.
-
V.T.CS.
senior tag
8 rendszerüzit kaptam a holnapi veletech-ről. ez normális?
-
ch003067
addikt
El is mennék, csak háth 280kmre vagyok
Fenébe...
-
DarknessHope
senior tag
jaja.. ugy ám... sajnos sakna hamar el kell hagyjuk a helyet.. a közlekedés katasztrófálisan lasssu.. még el is törölték a régi éjféli vonatot.... pedig egyébként fasza lett volna... igy már 4 előtt le kell lépnem... mondjuk más oldalról is lehet nézni.. aki a végére ér oda az ki van zárva? (ha előbb lenne)
-
r-chee
őstag
A látogatók közötti nyereménysorsolással kapcsolatban: ha jól láttam, este 5-kor lesz a sorsolás? Aki arra az időre már elhagyja a helyszínt, mert vidéki, s haza kell utaznia, az automatice "kiesik" a szórásból?
Pólókból remélem elegendő mennyişég lesz készleten
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
IkszIpszilon #254 üzenetére
Lesz, természetesen, ahogyan az elmúlt két évben is.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Lesz ott a HTCtől vki. aki -nem újságíróknak-válaszol nem kiállított modellel kapcsolatos kérdésre?
-
B1T3
addikt
Ezt nekem szántad vagy általánosságban értendő? Ha utóbbi, akkor tudom, és valószínűleg nem is ezen múlik, hogy megy-e valaki. Nem nagy összeg, viszont fordítva már más a helyzet, a sok kicsi sokra megy elv érvényesül (és tudjuk, hogy milyen célt is szolgál a belépők ára).
(#246) Barthezz2
Tetszett a beszámolód. -
sdd2
veterán
Akit érdekel de nem tud eljönni tweeteren próbálom majd közvetíteni az eseményeket. Terveim szerint minden prezentáción részt veszek. [link]
Itt elérhetitek. -
TOMKRAFT
csendes tag
A fene elhiszi hogy pont szombaton nem leszek fent pesten persze
persze vasárnap igen ehh ez a sors keze Amúgy srácok tudom hogy iszonyat szervezés egy egynapos rendezvény lebonyolítása is de ha lesz kellő számú érdeklődő akkor elképzelhető hogy a jövőben 2 napos program lesz?
-
Nagyon jó alkalmazás készült a kiállításhoz
, gratula a fejlesztőnek, valószínűleg nekem is sikerül végre eljutnom egy ilyen volumenű kiállításra
-
daniel909
addikt
can't wait!
amugy ugye lehet videozni? -
gzbotii
nagyúr
Kar, hogy nem tudok ott lenni
Peddig tenyleg szeretem volna, ha osszejon -
B1T3
addikt
válasz
marzorider #230 üzenetére
Az Óbudai Egyetem hallgatói ingyen beléphetnek, csak ne felejtsék otthon a diákigazolványt!
-
marzorider
csendes tag
Elnezest a lama kerdesert, csak most csatlakoztam. Obudai hallgatonak is belepesi dija van vagy nekik dijtalan? Koszonom
-
jacis
nagyúr
Nagyon várom már!!!
-
Mondom, volt róla egy cikk a veletech-en is, meg itt is, csak most nem találom.
A többiről nem tudok nyilatkozni, én olvastam azt is, bár tény, kevésbé aktívan voltam jelen, mint itt. De ha úgy nézzük azon típusú cikkek, most megvannak itt, szóval olvasom tovább őket itt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Kereszhaver #222 üzenetére
Nem, de a Speedshop hoz Xperia S-t. Ahogyan Motorola termékeket is.
-
Kereszhaver
tag
A Sony is jön?
-
04ahgy
nagyúr
Mi lett a veletech.hu facebook interaktív közösségi PH! lapcsaládi taggal?
HGyu
-
Bogul
csendes tag
válasz
Beatriccess #216 üzenetére
ment a pü
-
A veletech.hu-n vannak ajánlatok a vonattal érkezőknek, hogy hogy juthatunk a helyszínre. Egynek a keletiből való odajutás nekem talán jó is lenne, de a kelenföldi pályaudvarról nem tudok valahogy odajutni tömegközlekedéssel?
A BKV útvonaltervezője semmit nem ér..
Illetve a taxi milyen árban megy, azzal nem érné meg?
-
Bogul
csendes tag
Valaki esetleg Pécsről menne?
-
Vistaboy
veterán
Olyan régóta szeretnék már egyszer személyesen is elmenni egy ilyen rendezvényre, de sajnos mindig közbejön valami. Most például kezdődik egy tanfolyam, pont 13-án, így épp lecsúsztam róla (Még ha szombat is, nem lesz időm elmenni). Ha múlt hétvégén lett volna ez a buli, el tudtam volna rá menni. Így már nem.
MOD: Helyesírás.
-
-
-
Én mondjuk szívesen láttam volna a ZTE-t de két másik kedvenc legalább ott lesz, és remélhetőleg én is
-
sdd2
veterán
válasz
///Krisz\\\ #206 üzenetére
Nem iszom csak ritkán és akkor is alkoholmenteset.
-
admaf40
csendes tag
Lehet, hogy volt már, de nekem nem tiszta: minden diák bemehet a hátsó bejáraton, vagy csak a helyi hallgatók?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi Mobile Meeting 2012-ben új néven, kibővített portfólióval április 14-én kerül megrendezésre.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest