- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az új kijelző könnyebb és több mint 1 mm-rel vékonyabb és 10 grammal könnyebb az eredeti iPad kijelzőjénél, ráadásul kerete is kisebb.
-
Ricardo
titán
Balesetek mindenképpen vannak. Ez olyan mint a törésteszten megbukott autó. Jó az hiszen nem ütközni kell vele hanem közlekedni
Én is amellett vagyok, hogy tovább már ne vékonyodjanak a telefonok. Kissebb fogyasztás + egy kicsit vastagabb akku jó ötlet. Az ilyen fejlesztések tetszenek.
-
tenke.
tag
jajmá' heti 10 szabadalomról olvasunk aztán 4 modellje van a gyártónak (telefon)
-
Black Dragon
addikt
Hát nézd, erre vannak jó magyarázatok, pl.: i4-nek szar az antennája, ha úgy fogod, mint...a megoldás egyszerű, ne fogd úgy.. A másik, hogy ha leejted betörik a kiejlző, vagy a hátlap, a válasz erre is egyszerű, ne ejtsd le.
De mégis lehet olyan helyzet, szituáció, hogy leejted teljesen véletlenül, kicsúszik a kezedből stb, és akkor véletlenül ha úgy esik, akkor paff. És ez nem feltétlen azokra az emberekre vonatkozik, akik dobálják a telefont. Én pl nagyon vigyázik a telomra, de 1x mégis leejtettem, és ámbár nem repedt be látványosan, de akkor is látszik a nyoma. És ez az i4-nél kicsit macerásabb szitu.
Tehát szumma szummárom, véletlenek mindig történnek. És akkor jól jönne egy törhetetlen borítás.
-
-
plus44
veterán
válasz Black Dragon #16 üzenetére
Én meg erre azt mondom, vigyázni kell rá. Ez egy telefon elsősorban, egy céleszköz tény, de aki dobálja az meg is érdemli. Más részről persze, le is eshet, de én erre elég kevés esélyt látok, lévén csak nem vagyunk olyan két bal kezesek, hogy csak úgy simán kiessen a kezünkből, legalábbis velem ilyenek nem történnek.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
b4zsi-
őstag
válasz Black Dragon #16 üzenetére
Azért lesznek vékonyabbak a telefonok, hogy he leejted lebegjenek Vagy úgy fognak leringatózni a földre mint egy madártoll.... Csak ha jön majd a szél akkor lesz baj
-
Black Dragon
addikt
válasz BloodyEddie #15 üzenetére
Az az egyik, a másik, hogy amig nem tudnak olyan üveget, vagy kijelzőt csinálni, ami karcolhatatlan, és törésmentes, addig nem igazán szabad üveg telokat csinálni, vagy olyanokat, amibe ez dominál.
Az i4 ezért is rossz, mivel ha a sarkára ejted, akkor búcsút mondhatsz a szép kijelződnek, vagy hátlapnak.
-
BloodyEddie
őstag
válasz Black Dragon #11 üzenetére
Egyetértek, nemhiszem hogy a vékonyítás lenne a cél. Ki akarna papírlappal telefonálni?
-
plus44
veterán
A végén csak egy üveglapot fogdosunk majd...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
.bableWes
őstag
nem kellenek vékonyabb telefonok a ~9 és 11mili közötti pont jo, inkább az üzemidöre gyurjanak
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Black Dragon
addikt
Úgy legyen.
-
Gengi
senior tag
válasz enginev3.0 #6 üzenetére
A kijelzőket csak veszik az LG-től.
Egyébként azt nem értem ,hogy az érzékelő réteg ilyen nagy fogyasztású volna? Hogy már annak a fogyasztásnak is a redukálása ilyen nagy szó.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Szép ez a rajz, valami egyenlet féle?
Amúgy tud valamit ez az Apple, kijelzőben jóformán verhetetlen, bár nem mondom hogy nincs olyan telefon ami megközelíti vagy talán van is olyan jó, de azért még is csak a toppon vannak azt hiszem
Na igen, csak kib***cott drága gyártó
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
Szerintem az i4 már most is megfelelő vékonyságú, és minél több az akkumulátor kapacitása, annál jobb. FB-s hasonlattal élve: Like.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
j-cool
tag
Kíváncsi lennék más gyártók szabadalmi beadványaira is... Az Apple-é igen érdekes, innovatív cég szinte hetente lehet olvasni valamilyen szabadalmi beadványt tőlük.
De ha a SonyEricsson eljutott 8.7 mm vékonyságra akkor az Apple mennyire akar?
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
Jadro
veterán
Én is, sok sikert hozzá! Ezt végre normális fejlesztésnek hívom én is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
GALARDO
addikt
Kíváncsi leszek!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest