- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
válasz
#54625216 #36 üzenetére
Mint kiderült, a környezetemben sem vagyok egyedül azzal, hogy a fotelben monitor előtt ülős (úgyis így dolgozom) és ujjakkal bizgetős játékok semmilyen technikai minőség és tartalom mellett nem hoznak lázba, ugyanakkor a Wii előtt még ma is szívesen ugrálok és hadonászok, illetve a SuperHot HTC Vive-on óriási partimágnes.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#54625216 #36 üzenetére
Persze, ezt mondom én is, nyomják ezerrel, hiszen úgy lehet csak fejlődni ha piacot csinálnak.
Egyelőre nekem még kezdetleges picit... és inkább az AR érdekel és ott is az ipari, medical alkalmazások.
Jön a Hololens 2 dupla akkora FOV-al, cimbimék megkapják idő előtt... na arra kíváncsi leszek.Egyébként mi is "VR fejlesztők" vagyunk kicsiben..., egereknek csinálunk VR kísérleti környezeteket agykutáshoz, szóval érdekel a téma
Viszont a Minecraftot nagyon kipróbálnám Pimax 8K-val. Kíváncsi lennék ott milyen.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#54625216 #34 üzenetére
Vicces, mert mai napig játszok 800*600-as Dosbox játékokkal
Nincs ezzel semmi gond, csak nekem a Virtual Reality mást jelent. Nem akarok pixelrácsot bámulni... sajnos az igények felvitték a megjelenítők speckóit... Pl van egy alacsonyabb PPI kínai tabletem, és egyszerűen nem értem hogyan bírtam használni évekig.
Sajnos ha megszokod a jobbat, akkor nincs visszaút.
Ismétlem, nekem magával a ~400 PPI/szem dologgal van a bajom. Ha a tartalom Minecraft, az is jó, csak ne lássam a rácsot.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
#54625216 #28 üzenetére
Saját tapasztalatom szerint kizárólag a vízszintes oldalirányú mozgás / forgás okoz rosszullétet. A fel-le inkább csak hullámvasutas, sokkal könnyebben megszokja az ember. Ez lehet, hogy függ a személytől is, de abban egyetértünk, hogy a fix vagy majdnem fix kamerás játékok/programok tök felhasználóbarátak tudnak lenni
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#54625216 #22 üzenetére
Amikor felveszel egy Hololenst azzal a PPI-al, majd egy Oculust, elhánynád magad Te is, hidd el. Akkora a különbség. Mondom, Hololensnek is van hibája, a kis FOV, de cserébe nagyon jó a felbontás.
Jelenleg ezek demó eszközök, és még nagyon gyerekcipő.
Ezeket nem én mondtam, hanem egy VR/AR szakember srác, aki benne van az elit fejlesztői körökben.
A megoldás, 8K/szem, pulillakövetés... és a rendszer csak az éleslátás helyén rendereli ki full felbontásban a jelenetet.
Ehhez még fejlődni kell, mert iszonyú kicsi input lag kell az eye tracking + renderhez.Teljesen felesleges 16K-t kirenderelni, mikor a szemed csak egy nagyon kis szögben lát élesen, és pásztáz folyamatosan.
Egyébként inkább AR... baromi érdekes, hogy ott van referencia pont a valóságban, és emiatt nem kell kicsi input lag sem. Egy VR szemüvegben már rég széthányod magad ha nem fullon pörög. Itt nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy ruhás topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest