Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az épített rendszerbe bele tudnak olyan folyadékot rakni ami nem való az aluhoz. Az AIO-ban meg benne van az alubarát anyag. Lehetne azt is írni, hogy alu elemek esetén csak XY folyadékot használjanak, de így könnyebben mossa kezeit a gyártó, ha kilyukad valami. Ezt kb. az összes márka ugyanígy játszaná el.
A csatik régen is drágák voltak főleg a hollanderes 90 fokos forgathatók HF-ből, én évekkel ezelőtt pontosan ugyanígy anyáztam érte, hogy mi kerül ezen ennyibe. Aztán rájöttem, hogy ez egy bazidrága luxushobbi és annyit kérnek érte amennyit csak akarnak emiatt. -
törölt tag
Épített hűtésben már hosszú évek óta nem használnak alu radit (bár kapható), de az AIO-k nagyon sokszor. A megoldás egyszerű, spéci folyadék kell bele. De a tapasztalatok alapján a sima alkesz+desztvíz is évekig megy mire kieszi az alut.
Kíváncsi leszek, hogy egy akkora név, mint az EK tud-e valami pluszt felmutatni vagy csak egy huszonhatodik tucattermék lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest