- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Én is húztam a szám az elején, de már várom. Jó lesz ágyban fekve nyomni ezt nagyon, remélem hosszú lesz.
-
smokin
tag
Amíg nem jön addig próbálkozzatok ezzel.
Raziel -
SetCHOO.
aktív tag
Óh, hát ezzel már rég elkéstek!
Dio 1-2-3 egybe gyúrva mobilon: AnimA ARPG
A sztori az másodlagos, de a hangulata az tiszta dárkos. -
delta38boss
tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
DoNt' YoU gUyS hAvE pHoNeS?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nevetséges, hogy eddig húzzák a kiadást... Nagyon várom, de lehet el is megy a kedvem tőle mire kiadásra kerül...
-
Scholes9
nagyúr
Inkább jönne a 4. rész
-
janeszgol
félisten
válasz
Depression #8 üzenetére
Ha ugy lesz, akkor meg se nezem. Adjak ki 6-8 ezer forintert, meg legyen egy free lehetoseg iap-pal.
A fizetosben ne legyen korlatozas, se reklam. -
Depression
veterán
Az a baj, hogy olyan sokat dolgoztak rajta, hogy egy egyszeri megvásárlással sosem térülne meg. Kellenek a bálnák, akik sorra veszik a 100$-os csomagokat.
Ha így lesz, akkor legalább kipróbálhatom ingyen. -
-
laceszgamer
addikt
Én csak azon csodálkozom, hogy nem kaszálták el.
-
Raysen623
addikt
Amilyen szar volt a fogadtatása nem csodálom hogy ennyire húzzák a dolgot. Nem kellett volna úgy előadni ahogyan azt tették és akkor nem lenne semmi gond vele.
-
Szekunder szégyen.
-
Giovan!
addikt
Mobilos p2w hack and slash szutykokkal már most is Dunát lehet rekeszteni, szóval nem igazán vágom, mi ebben a nagy dolog. Persze ha a régi Dungeon Hunter-ökhöz (amik még viszonylag igényes Diablo klónoknak számítottak mobilon anno, 6-7 évvel ezelőtt) hasonlóan egyszer fizetős lesz, akkor én is ki fogom próbálni, de ennek nagyon kicsi az esélye
-
hogabesz
aktív tag
Mondhat bárki bármit erre a játékra, én nagyon várom már, hogy mobilon csapkodhassak
-
HELLAFLUSH
őstag
hihetetlen, hogy még mindig nem tudnak mondani egy megjelenési dátumot..pedig elég régóta készül már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest