Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Bocs, de egy ilyen 'felteve hogy valamire az apu a leggyorsabb, tagadod-e, hogy arra az apu a leggyorsabb' kerdest nem gondoltam, hogy komoly kerdesnek tartasz, most sem gondolom. Mondjuk a #94-ben erre valaszoltam, hogy nem ertetted...
Ha jol ertem akkor nem tudsz peldat mondani, tehat akkor azt az allitast, hogy de te mar mondtal, azt minek nevezik? En tudom... Dezz ervelestechnika, masik fo motivum az ellenfel fikazasa mellet, lasd gerincesseg.Az utolsó bekezdésben önmagadnak mondasz ellent
Ez megint valami dezz logika lehet, mert en nem latok ellentmondast, bar amugy megint nem ertetted, hogy nem az a lenyeg, hogy ossze van-e integralva a gpu a cpu-val, hanem hogy egy kozos lassu memoriarendszeren osztoznak-e.#97 Cal-t hasznalnak, nem opencl-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen autót vegyek?
- eBay
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest