- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Lehet igazad van,azért az gáz volt amikor az új technikával a F1 2010-ban nem volt meg a fél domboldal,akkor ezek szerint erre kellett hotfix... na mindegy a geforce driver most jó,semmi gáz vele eddig,bár régóta van egy gondom amit nem tudom hogyan lehetne orvosolni.A company of heroes ToV 1920-ban csak ablakban indul egyébként out of range hiba,nem tudom ezt hogyan lehetne megjavítani... minden felbontás rendben van,de ablakban játszani macerás,1680-ban meg nem olyan szép a képe az LG-mnek...még ami érdekes,dvi kábelal is minden rendben,csak d-subbal jelentkezik a hiba,több d-sub kábelt próbáltam tehát a kábel tuti jó...gondolom dvi-vel tudja olvasni az EDID-et d-subbal meg nem... amugy csak ez az egy játék ilyen,de lanparty-n meg pont ezt toljuk...így most két kábellal mászkálok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest