- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Általában úgy van ez új generációnál, hogy az új generációs középkatos felhasználóbarát vga -k pont a leváltott generáció csúcs vga szintjeit hozzák, csak sokkal barátibb működéssel. Egyszerű stratégia ez, nem véletlenül csinálják így. Bár ugye van ellen példa, a pont általad említett 8 -as 9 -es GF széria, ami egy óriási blama volt.
dangerzone: Az az akkori HD4000 -es széria miatt volt, mivel single összetételben nagyon el voltak maradva az NV vga -któl, még a 4890 is. Azért most van nagyágyú is, bár a Fermi -ig kár bármit is elkiabálni. Biztos jó lesz, ha ennyit halogatják...
(R600 rulz
)
-
MPowerPH
félisten
Igen. De most fele annyiért megkapod ezeket, mint anno a HD4000 -es csúcsait. A 4890 akkor a legerősebb single vga volt az AMD -től. Most már csak középkatos. A 4890 és 4870 leváltója az 5870, az X2 -esé meg az 5970. A 4850 leváltója az 5850 és így tovább.
Szóval inkább így fogalmaznék, hogy brutális gyorsulás történt.
Keldor papa: Jah, megéri váltani, csak 55% -al drágább, annyi plusz ráfizut szerintem nem ér meg. Inkább még egy 4890, még úgy is jobban jössz ki pénzügyileg, és ott van power. 4890 -ről 5830 -ra váltani max. akkor érdemes, ha van kis plusz pénzed, és zavar a melegedés és fogyasztás. DX11 még felejtős egy darabig. Szerintem...
sakal83: Igen, van akinek fontosak. Dx11 miatt még nem éri meg váltani, mostanában nem lesz kihasználva. Addig meg csökken az 5000 -esek ára. De egy 4870X2 árárból nem tudsz venni 1db 5850 -t se, pedig ugye nem egy kategória. Én 5870 -ről mondtam le az X2 javára, mert ugyan annyi FPS -ért nem volt szívem kiadni +40k-t.
-
MPowerPH
félisten
Hát nem tudom miről beszélsz, de alapból más gyártástechnológiáról van szó, más csíkszélesség. Az, hogy ugyan az a teljesítmény, még nem jelent semmit. Mellette sokkal alacsonyabb a fogyasztás, kisebb a hőtermelés, és sokkal alacsonyabb a gyártási költség. És ugye a Dx11, meg még egy pár apró kis extra.
Persze nem éri meg váltani, úgy ahogy 4890 -ről és 4870 X2 -ről se éri meg váltani 5000 -es sorozatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest