Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ez az UndeleteMyFiles elég érdekesen működik, mert ugyan a törölt fájlokat megtalálja, de az állapotukról - tehát hogy sikeresen visszaállíthatóak-e - arról nem mond semmit (ellentétben pl. a TuneUp Undelete-el). Nekem most rá van kötve egy 10GB-os noti vinyó a gépre zenékkel, van rajta 50KB szabad hely körülbelül, kijelöltem egy korábban törölt mp3-mat hogy állítsa vissza és gondolom azokból a szektorokból amelyeken a törölt zene eredetileg volt összerakott nekem egy használhatatlan valamit. (mondjuk le lehet játszani, de totál más zenéről van szó és ez is csak annak tudható be hogy az egész vinyón zenék vannak)
Egyébként az ötlet nem rossz, hogy érdekes-ingyenes programokat mutattok be időröl-időre.. csak lehet twollah nem örülne neki ha elhalásznátok előle a sikert.
Esetleg csinálhatná Ő is ide. 
-
dajkopali
addikt
jaja, vmi ilyesmi forgott az én fejemben is
de nem tudom megmagyarázni, inkább csak egy érzés, te tudnál mondani olyan kézzelfogható, gyakorlati megoldást, helyzetet, amikor ez a video-prezi nagyon ütős lehet? mer nekem teccik, de most így hirtelen - eb-döntő után
, de előtte sem - még nem tudtam kitalálni azt a piaci konstrukciót, ahol ez sikeres lehet...
persze lehet, hogy - mint már annyiszor - a technológiai lehetőség generálja majd az alkalmazást... -
FTeR
addikt
az video+prezentációs móka elég jó ötlet. persze ilyen cuccok eddig is voltak, de párhuzam ua. mint hogy netes videó lejátszók is voltak korábban, aztán jött a youtube...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg csinálhatná Ő is ide.