- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Oké, javított a helyzeten, de az nem bug volt, hanem egyszerűen nem optimalizálták agyon a throttling jelenséget.
Itt találod a teszteket, hogy mit javult.
Ez a kép magáért beszél.
Javult a helyzet, de a throttling ugyanúgy fennáll. (és ez csak CPU terhelés)Amit csinálhatott az apple, hogy a throttling esetén nem engedték annyira leesni a processzor órajelét, meg gondolom a feszültséget csökkentették különböző frekvenciákon.
Ott az oldalon találsz egy videót is, amiben az a srác van, aki először szólt az apple-nek, hogy lassabb az előző generációs csúcs MBP-jánál, és ő is elismeri, hogy a patch után is a jobb hűtéssel rendelkező egyéb laptopok gyorsabbak.
Az oldal közepén láthatsz Cinebenches méréseket.
Itt is látszik, hogy hiába ugyanaz a processzor, ezzel a hűtéssel 20%-kal lassaban teljesít. Ez fizika, nincs mit ezen magyarázni.Viszont amint belép egy kis GPU hőtermelés, az i9 kb. az i7-es szintjén dolgozik.
-
op9
aktív tag
-
op9
aktív tag
válasz
#54625216 #33 üzenetére
Nem kell kifordítani a hozzászólásom, nem én hoztam fel ezt az iPad Pro vs Cintiq témát.
Amit írtam, hogy az iPad Pro megvásárlásával még nem kapsz Cintiq féle gépet sem, mert egy cerka 129 dodoért még kell hozzá.
Valamint mivel épp nem rég nézegettem digitalizáló táblákat, és olvastam fórumokon is, hogy manapság már mennyire keresik a forgatható toll funkciót, ezért néztem, hogy vajon az iPad Pro tudja-e, de sajna nem.
De hogy ne csak az én véleményem lássad:
Van jópár tulajdonsága, ami miatt nem vált ki egy direkt erre a célra gyártott eszközt."But like I said, there is a lot you can’t do on the iPad. Making final art, exporting logos in different file formats and colour modes etc. Even if you could do it would take to long compared to the computer.
BUT I would recommend getting one. I mean it’s an iPad which is nice in it self and you can use it as a tool for work."Szóval profi munka esetén se egy laptopot, se egy digitalizáló táblát nem vált ki.
Viszont a munkafolyamatba (a meglevő laptop/mac/PC + digitalizáló tábla mellé) szépen beilleszthető.Emellett mernék fogadni, hogy nem munkára veszi majd a többség.
-
op9
aktív tag
válasz
#54625216 #31 üzenetére
A forgatás alatt akkor én mást értek. Ezt a featuret nem lehet tablet forgatással elérni.
Az előző hozzászólásomban csak reflektálni szerettem volna, hogy ez a kijelentés egy kicsit erős volt:
"Az iPad Pro gyakorlatilag egy laptop és egy 13" Wacom Cintiq egyben."
Mert ahhoz még kellene még egy 129$-os eszköz, hogy egyáltalán rajzolni lehessen vele, valamint emellett nem képes forgatásra (ami egyáltalán nem egy elhanyagolható feature), mint egy Cintiq egy Art Pen tollal.Azt elhiszem, hogy kiegészítik egymást, de hogy gyakorlatilag egy laptop, meg Cintiq egyben, azt erős túlzásnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest