- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ööö... csütörtök van...
15perc van a melóból... vagyis lenne, ha nem csúszna egy kamion és nem nekem kellene megint megvárni
komolyan, kib@szottul elegem van, hogy "véletlenül" én szívok mindig... 4napból 2szer kell megvárnom megint... hétfőn is rohadhattam 1.5órát a szakadó esőben, frissen húzott foggal... szerintem ezért is vagyok még mindig sz@rul, mert a gyulladás sem akar szűnni és össze is szedtem még valamit
...de aki a fuvarokat szervezi valahogy soha nem marad túlórázni, mert amikor ő van beosztva, valahogy mindig időben jönnek a kamionok...
-
mephi666
nagyúr
szombat van... "drink time"
én mellékesen utálom az alkoholt... ezért pusztítom minden eszközzel
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #348 üzenetére
hazaértem... főnök erre jött kivételesen és elhozott (nem kellett a gyerekeiért menni és egy irányban lakunk... ilyenkor el szokott hozni) most bedobok egy vodkát és sutyiban elszívok 1 cigit az ablakban ennek örömére
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #331 üzenetére
nálunk asszony alkoholt nem ihat, mert drága a jogsi
max. otthon pótolja a csokilikőréből
még 2.5óra és otthon leszek... 1-2 unicumot meg valamennyi sört begyűrök... rossz a gyomrom reggel óta és helyre kell tenni... aztán átmegyünk a szomszéd városba, ahol középsuliba jártam... beülünk oda pizzázni, ahol 10éve nagyon jó volt a pizza és elvileg még mindig az...
-
mephi666
nagyúr
ha péntek, akkor pizza
meg sör meg unicum meg pálinka meg lazítás...
még 4.5óra és vége a melónak...
-
mephi666
nagyúr
szombat van... jeee... asszem eleget ittam... vagy mégsem? 3vodka, 1jéger, 1pálesz... meg vagy 4liter sör
jól érzem magam... eszek mindjárt egy pizzát
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #134 üzenetére
hazaértem... a séta jót tett olyan szinten, hogy tudtam végre normálisan gondolkozni és le is higgadtam... 1vodkát begyűrtem, a mirelitpizzám felupgrade-eltem +kolbásszal +olivával +sajttal
most egy barna gössert kortyolgatok és magasról sz@rok az egész hétre
1perc és eszem a kajám...
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #129 üzenetére
na, jól megszívtam... elb@szták a fuvart és most ért ide 1 kamion... még vagy fél óra mire lepakolják és várjam meg én...
mindenki lelépett... az is, aki szervezi... én meg majd sétálhatok hazáig, miközben folyamatosan görcsöl a jobb térdem meg baloldalt a combom a medencecsontomnál... pár napja teniszeztem és meghúzódhatott... nagyon f@sza... a fuvarszervező, ha be van osztva ügyeletbe, tudja normálisan szervezni a fuvart, de másokkal meg kib@szik mindig... éhes is vagyok, meg szétb@sz az ideg... mindjárt rágyújtok...
-
mephi666
nagyúr
válasz
juliabrilke #126 üzenetére
nekem 1
váááá... mennék már haza... remélem több meló már nem nagyon lesz ma...
"a sör, a bor, a pálinka, csússzon le a torkunkba..."
-
mephi666
nagyúr
szerdáról nekem az alvin és a mókusok egyik régi slágere ugrik be:
"Milyen szép nap van ma szerda?!
Ja, szerda az tegnap volt
Egyedül kellett néznem
Milyen szépen sütött a hold
Azt hiszed pánikba estem
Mérges lettem k*rvára
Mint a kicsi mókus, ha rálépnek a farkára
Milyen szép nap van ma szerda
Áldtam ezt a napot
Felrúgtam, mert prédikált,
Egy katolikus papot
Őrjöngtem, üvöltöttem
Ámultak az emberek...." (innentől több lenne a cenzúráznivaló)a zenés változat pedig itt (remélem jó a link, nem tudom most meghallgatni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest