- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
-
-
-
Romvr
őstag
Én 2 hete vettem függetlenül, 0 perces 710-es 27-ért... bevezetésnek a WP-ok világába jó, és ennyit még megért nekem. Igaz néztem a 800-ast is, nem lett volna sokkal drágább (+20k), de gondoltam ha nem tetszik mégse a dolog akkor csak 30-at vágtam a kukába nem 50-et.
Minden esetre remélem lesz a 710-es formatervével (kerekített sarkok, nyomógombok) WP8-as telefon is. Mondjuk 720-as néven.
Bár ha ennyit nyújtják a WP7.8-as frissítést akkor szerintem az alsó-közép kategória megjelenését is ennyit fogják nyújtani. Talán jövő nyárra már lesz valami
Ha meg csak egy kezdőképernyőt kapunk, akkor azt hiszem nem fogom túlerőltetni a WP-ok témáját. Majd ha lesz ZS akkor esetleg 1 év múlva rátérek a témára. Ha meg nem lesz, marad a 710-es. Nálam a telefon 2 évente cserélődik, nem 2 havonta mint ismerősök némelyikénél. -
Sagaris
csendes tag
Szeva Mindenki!
Egy fejlesztő (nem microsoftos de közel áll hozzájuk) haverom azt mondta, azért nincs még kint a wp 7.8 mert így a wp8-nak állítanának konkurenciát azzal, hogy a lumia 800 és tsai nyomott áron megosztanák a vásárló közönséget így most megvárják míg a nagy debüt meg lesz, kicsit lanyhul az eufória és akkor kijön a a 7.8...
Amibe azért ha jobban belegondolunk van is némi realitás én 2hónapja vettem a 800-ast 57000HUF 2éves előfiz a Telenornál 5000HUF-os havi számlás, tegnap ránéztem ugyanez az opció most már csak 37000 wááá :S annyiért meg már ajándék egy új wp8-as 100-120e HUF-oshoz képest... -
JR.CSé
senior tag
Jó lenne ha nem hanyagolnák el az előző szériát...
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
moleculez #21 üzenetére
Mert ha most kiadnak egy monstre 7.8-at, akkor fél év múlva fejlesztői szempontból senkit nem fog érdekelni egy halptt rendszer. (Plusz a frissítéseket le is kell programoznia valakinek...) Ha viszont még húzzák, mint a rétestésztát, akkor tényleg meglehet a korábban említett WP7.x - belépő, WP8 - közép/felső kategória megoszlás, hiszen így ha valóban adnak ki, 7.x-el elég nyomott árat lehet elérni, hiszen az egy elmúlt rendszer. De ha nem lesz semmi komoly a főképernyőn kívűl a 7.8-ban, lehrt befejeztem a WP-s pályafutásom... (Mert ilyen hozzáállás nem lehet, és főzött ROM-al lehet tökölni, csak nem lesz annyival jobb...)
-
zombinyul
addikt
A vegen annyi frissites jon, hogy a 7.8.48264849262 jobb lesz mint a 7.8.
Kulonbrn ennek orulok, nem felejtik el a 800-asom kicsi kiadasat.
-
moleculez
veterán
de ha mar most tudjak, hogy a 7.8 sem franko, akkor minek kell igy kiadni? Tudom, hova csusztatnak tovabb, en ertem. De pl az aprobb valtozasokat integralni lehetne a 7.8-ba. Igaz akkor nem lesz hir a havi frissites...
-
-
Blyan
félisten
Mondjuk a hosszú életről sokat elárul az, hogy 7.5 után egyből a 7.8-ra ugrottak.
Lehetett volna 7.6 is, és mindenki nyugodtabb lehetne.
(#15) BiP
Lenne értelme, ha 7.8 után nem kizárólag a 7.9 jöhetne, és nem tovább. Hiszen a 8.x már az új platform.
-
bendzso
senior tag
Nem volt szó olyanról, hogy jönnek a WP8 megjelenése után is még 7.8-as készülékek, mondván az lesz az olcsó kategória? Valahol olvastam már ilyet, csak arra nem emlékszem, hogy találgatás vagy tény volt?
-
leslie_smith
aktív tag
A semminél ez is több!
-
BiP
nagyúr
Ez nem újdonság. Amikor bejelentették, hogy nem kapjákmeg a wp8-at az első Lumiák, már akkor mondták, hogy ettől függetlenül jönnek frissítések.
-
littlelion21
addikt
De jó lenne már valami konkrétumot hallani....mikor is volt a Dev.Summit, pont 5 hónapja...?
-
Juveman
tag
Elop lehet ráfenyített a kopaszra,azt lekevert egy csicskapofont.
-
gerilee
aktív tag
Ez jó hír. Épp azon gondolkodom, hogy venni kéne egy Lumia 800-at, mert ingyé' aggyák' a Trénél...
-
moleculez
veterán
vennek en wp-t de ilyen bizonytalansagok mellett, a sok halogatassal elmegy a kedvem veszek mast. Pedig 900-t szeretnek, csak megvarom mit hoz 7.8-al.
-
Juveman
tag
Hurrá!!!
Remélem karácsony előtt megkapjuk,és nem csak kezdőképernyőt,mert akkor betöröm az ablakot,ha értitek mire gondolok.
-
mbale
tag
Érzésem szerint a 7x szériát próbálják majd belépőszintre bepozicionálni, wp8-at meg közép/felső szegmensbe.
-
afk22
tag
Microsoft is megerositette:
link -
blex
senior tag
hát én azért nagyon nem izgulok emiatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest