Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solicidium
aktív tag
Sziasztok!
Keresgéltem a Mintben és neten is, de az alábbi problémámra nem leltem választ. Elvileg adott egy 100hz-es tv, ami egyetlen, hdmi kábellel összekötött kijelzője a mozizós gépemnek, melyben gpu gyanánt szolgálatot egy Ivy Celeron integrált megoldása teljesít. A tv-t a gép minden gond nélkül fel is ismeri, ellenben "csak" 60hz-en fullHD-ben hajtja a tv visszajelzése szerint. Tartalmaz-e valami beállítási lehetőséget erre vonatkozóan a 64-es bőségű kis Cinnamon arcú Petrám, mert hiába próbáltam megfejteni lelkivilágát, ebben nem kerültünk egy hullámhosszra, hiába becézgettem. Előre is köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest